Fetele de la Dolls şi Sonia Trifan ar putea ajunge în Dubai

dollsFetele de la Dolls şi Sonia Trifan ar putea fi invitate în Dubai să participe la un eveniment.

Cele patru componente ale trupei Dolls au mare succes la publicul masculin, chiar şi printre oamenii de afaceri străini. Cele patru cântăreţe, impresariate de Sonia Trifan, au susţinut weekendul trecut un scurt recital într-un club din Bucuresti.

Îmbrăcate în body-uri mov, Claudia Stoica, Oana Dragulin, Alexandra Voda şi Raluca Tatu au interpretat un cover după hit-ul Pussycat Dolls, “Hush Hush”, şi o piesă nouă, compoziţie proprie.

Publicul s-a arătat încântat de rezultat, mai ales că fetele au avut propria coregrafie şi o prezenţă scenică energică. Însă cel mai încântat s-a arătat un om de afaceri din Dubai, Samer, care manageriază un hotel în ţara lui natală.

dolls video

Aflat în club Studio 153 alături de prieteni, el a discutat mai apoi cu managerii clubului, interesându-se de fetele de la Dolls şi de colecţia Soniei Trifan care a fost prezentată în cadrul aceluiaşi eveniment.

Samer este fan Pussycat Dolls şi, văzându-le pe cele patru romance interpretând hitul “Hush Hush”, s-a hotărât să le invite luna viitoare în Dubai unde să organizeze un eveniment ce va include atât recitalul Dolls cât şi prezentarea de rochii de seara Diva by Sonia Trifan.

Astfel, a luat cartea de vizită a impresarului cântăreţelor şi a promis că va suna imediat ce va pune totul la punct în cadrul hotelului său din Dubai.

Sursa: Agentiadepresamondena.com

Related Posts with Thumbnails
May 17th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*