Gabriela de la Cheeky Girls, prinsă la furat în Marea Britanie

Gabriela Irimia, una din gemenele Cheeky Girls, a fost prinsă de poliţia britanică după ce a furat produse în valoare de 40 de lire dintr-un supermarket, notează publicaţia „The Sun”.

Ulterior, vedeta a declarat că se pregătea pentru un rol de „gangster” şi de fapt repeta, încercând să intre în pielea personajului.

Gabriela este acuzată de poliţia din Alderley Edge, Cheshire, Marea Britanie de furt, după ce a plecat cu produse în valoare de 40 de lire dintr-un magazin din reţeaua de supermarketuri „Sainsbury”, după cum a anunţat cotidianul britanic „The Sun”. Se pare că românca a furat nişte legume şi câteva produse cosmetice. Un martor al incidentului a declarat pentru publicaţie: „Am vazut cum a fost luată de un agent de pază. Am recunoscut-o de la televizor, nu îmi venea să cred ceea ce văd. Nu ştiu cum s-a scuzat”. Poliţia britanică a confirmat pentru „The Sun” că o femeie în vârstă de 26 de ani a fost reţinută pentru furt.
„O femeie în vârstă de 26 de ani a fost reţinută, bănuită că ar fi furat dintr-un magazin. A fost interogată pe această temă pentru a stabili circumstanţele infracţiunii şi a primit un avertisment pentru furt”, a declarat un poliţist, potrivit sursei citate.  Gabriela Irimia este una din gemenele Cheeky Girls, cele care s-au făcut cunoscute în Anglia odată cu single-ul „Cheeky Song”.
Aceasta a fost şi iubita politicianului englez Lembit Opik, de care s-a despartit în 2008. În prezent, cântăreaţa are o relaţie cu omul de afaceri britanic Nick Zapolski.  Gabriela şi sora sa, Monica, sunt foste participante ale emisiunii de la Pro TV, „Dansez pentru tine”.
Gabriela declara cu ceva timp în urmă motivele pentru care s-a despărţit de politicianul Lembit Opik. Acesta i-a spus în nenumărate rânduri să renunţe la cariera ei pentru că i-ar fi steicat reputaţia lui. „Eram o epavă. M-am încuiat în cameră şi nu am mai ieşit de acolo. Fumam 40 de ţigări pe zi, nu mâncam şi nu vorbeam cu nimeni. Despărţirea de Lembit a fost cel mai greu lucru pe care a trebuit să-l fac”, a declarat Gabriela.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 10th, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*