Angelina Jolie i-a vizitat pe refugiatii sirieni din Irak! Iata ce a spus!

Vizita din tabara de refugiati din Mosul, Irak,  a marcat-o atat de tare pe Angelina Jolie, incat aceasta a declarat urmatoarele: „am vazut in Mosul cea mai mare devastare pe care a vazut-o in toti anii de cand lucreaza alaturi de ONU.”
Cei sapte ani de razboi din Irak si Siria au distrus vietile a sute de mii de oameni si au lasat in urma o durere sfasaietoare. Dupa vizita din orasul Mosul, care anul trecut a fost eliberat din mainile jihadistilor, Angelina a mers intr-o tabara care gazduia peste 33.000 de refugiati sirieni.
Nordul orasului Mosul pare ca prinde viata, dar dureaza foarte mult constructia caselor. Va trece un deceniu pana cand viata in Mosul sa revina la ritmul de odinioara.

Angelina Jolie a mai declarat ca “Oamenii sunt lipsiti! Nu au acces la ajutor medical pentru copii, multi nu au apa curenta si nu le sunt indeplinite nevoile de baza.” Ea facut un apel catre comunitatea internationala pentru a usura si grabi situatia celor loviti de razboi pentru a intra si ei intr-o normalitate. Angelina Joile este emisar special al ONU din anul 2001, iar aceasta a fost a cincea vizita a actritei in Irak.

Sursa: ADPM.

Related Posts with Thumbnails
June 20th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*