Bee Shaffer, o femeie de succes

Bee Shaffer, fiica celebrei Anne Wintour a ales o altă cale, nu cea a fabuloasei lumi din domeniul modei. Cu studii urmate la Harvard, Bee s-a impus în domeniul televiziunii prin colaboarea cu diverse canale. Pasionată de lumea fascinantă a teatrului Bee a ales să își urmeze dorința inimii.

Bee s-a căsătorit de curând cu directorul de film Francesco Carrozzini. Ceremonia celor doi a avut loc în luna iulie chiar în Long Island și a fost urmată de încă o petrecere, la două săptămâni, în Portofino, Italia. Soțul său, Francesco Carrozzini este nimeni altul decât fiul Francai Sozzani, redactorul șef al revistei Vogue Italia. Pana acum, Bee Shaffer a lucrat pentru emisiunea „Late Night With Seth Meyers”, însă surse apropiate au declarat că, între timp, ea și-a descoperit pasiunea pentru teatru. Astfel că acum face schimbări majore în cariera sa. Bee a postat un mesaj pe Instagram în care le mulțumește colegilor pentru perioada minunată petrecută împreună. 

„Îți mulțumesc mult @latenightseth pentru cei trei ani și jumătate de neuitat.”

Ea a dat de înțeles care va fi următoarea sa mișcare și a adăugat în mesajul de pe Instagram: „Ce șansă uimitoare am avut să îi întâlnesc pe membrii piesei de teatru Hamilton.” O sursă apropiata a declarat pentru Page Six, „Bee va lucra pentru grupul de teatru.” Însă nu se știu mai multe detalii. O altă persoană apropiată a spus că „are o pasiune foarte mare pentru teatru. Experiența sa o îndeamnă pe acest drum.” Bee Shaffer a lucrat și pentru gurul televiziunii, Ryan Murphy.

Related Posts with Thumbnails
November 11th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*