Casnicele de la Masterchef par să asigure succesul acestei emisiuni

Dacă în primul sezon, telespectatorii nu au fost tocmai încântaţi de prezenţa casnicei Andreea Moldovan, ba chiar s-au bucurat de faptul că aceasta nu a ajuns în finala concursului, ei bine se pare că nu rămân scutiţi nici în acest sezon. Pe “scenă” şi-a făcut apariţia o altă casnică la fel de arogantă şi cu aere de superioritate pe numele ei Nicoleta Mantea.

Deşi pare o simplă coincidenţă, se pare că cele două au chiar foarte multe lucruri în comun, de la atitudine, până la modalitatea de care se folosesc să se promoveze – frumuseţea nativă sau operaţiile estetice, faptul că sunt “un fel de actriţe, care nu activează în domeniu” şi au parte de multă mondenitate datorită legăturilor cu bărbaţi cunoscuţi. De aici şi până la diverse bârfe de emisiune nu este decât un pas, faptul că Nicoleta nu este apreciată de nici unul din colegii de platou este ca un deja-vu. În plus, Nicoleta a reuşit să se impună în faţa juriului printr-o mâncare penibilă, lăsând locul unor interpretări.

Pentru că asemănările sunt foarte mari, publicul a început să se întrebe dacă nu cumva casnicele de la Master Chef sunt puse special acolo pentru rating şi dacă aceasta este o strategie de marketing. Singurele diferenţe notabile între cele două casnice ar fi vârsta, Nicoleta are 24 de ani, iar Andreea 27, şi faptul că Andreea are deja un copil, în timp ce Nicoleta abia s-a căsătorit.

Related Posts with Thumbnails
April 4th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*