Ce înseamnă să te îmbraci precum Kim Kardashian

Un experiment cel puţin interesant efectuat de Sally Holmes, senior editor la Elle.

Viaţa lui Kim Kardashian nu înseamnă doar paparazzi sau haine de lux. În regulă, poate că e aşa, dar viaţa ei constă în mare parte în purtarea diferitor articole vestimentare de dragul modei, articole deseori mult prea strâmte sau incomode doar pentru a promova un anumit brand (a se înţelege articole la care ne uităm cu drag dar pe care nu oricine, adică majoritatea, nu şi le poate permite).

Sally Holmes, senior editor la Elle a vrut să vadă ce înseamnă să fii Kim K. pentru o săptămână aşa că s-a sacrificat şi se pare a învăţat o lecţie importantă: “Trebuie să ai curaj…mult”, a postat aceasta pe Twitter. Pentru ca acest experiment să fie autentic, Sally a trebuit să poarte exact ce poartă şi Kim, asta incluzând şi lenjeria menită să te subţieze, care se ia în mod evident sub orice articol pe care îl porţi…oricât de strâmt ar fi acesta. “Am folosit până şi pantaloni speciali care îţi strâng pielea (mi-a luat cam 10 minute să-i aranjez cum trebuie) dar fără ei este imposibil să porţi anumite articole. Multe dintre ele erau oricum sample-uri deci cu o mărime sau două mai mici. În afară de asta, hainele sunt foarte scumpe. Am făcut un calcul aproximativ la ce am purtat în fiecare zi şi am depăşit lejer suma de 3500 de dolari în condițiile în care am fi achiziționat acele piese în acel moment”, a declarat aceasta.

Concluzia? Experimentul a fost reuşit, după cum a declarat şi Salla, deşi multe dintre articole s-au dovedit a fi, pe lângă scumpe, extrem de incomode.

 

Related Posts with Thumbnails
May 28th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*