Cele mai apreciate accesorii la Golden Globe 2018

La Golden Globes 2018 privirile tuturor s-au îndreptat nu doar spre vestimentațiile purtate de marile vedete pe Red Carpet, ci și asupra accesoriilor pe care acestea le-au purtat. Iată care au fost cele mai frumoase bijuterii de la marea ceremonie.

ISSA RAE

While black was definitely the color of choice, when it came to jewelry, stars had a penchant for emerald green. Leave it to the Insecure star to couple the statement gem with a long, blingy diamond chain. Stunning!

EMMA WATSON

Emma Watson a fost cea care a introdus trend-ul cu un cercel diferit într-o ureche și a rămas fidelă acestui stil, purtând astfel o piesă statement pentru seara premiilor. 

MILLIE BOBBY BROWN

Părul strâns și împletitura au întregit look-ul imepcabil. Accesorile din urechi au fost astfel extrem de vizibile, dar și foarte apreciate de critici.

KATHERINE LANGFORD

Stelele nu licăresc, ele strălucesc! Actrița australiană a avut un accesoriu spectaculos care a fost extrem de apreciat, iar coafura simpla a întregit acest look deosebit de delicat.

KATE HUDSON

Kate Hudson continuă să ne uimească și tocmai a dovedit câte se poat realiza cu o coafruă pixie cut. A creat o dimensiune în părul ei blond și a ales o bentiță de catifea subțire, care a fost extrem de „eye catching” și a contrastat foarte bine cu colieru.

ZOE KRAVITZ

Actrița din „Big Little Lies” a ales cerceii supra-dimensionați de culoarea smaraldului, care ne-a dus puțin cu gândul la ediția din 2009 a Premiilor Oscar când Angelia Jolie a purtat o pereche similară. Zoe a modernizat acest look prin formele dreptunghiulare. 

 

Related Posts with Thumbnails
January 11th, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*