Cele mai bine/prost îmbrăcate vedete la Emmy Awards 2013!

Zooey Deschanel şi Kerry Wahington au punctat apariții dezamăgitoare pe covorul roşu al galei Emmy Awards, conform specialiștilor internaționali în materie de fashion. La polul opus s-au aflat frumuseți precum Allison Williams şi Michelle Dockery, care au optat pentru ţinute simple, dar cu bun gust, potrivite pentru acest eveniment.

Criticii de modă s-au decis mai greu asupra verdictului pe care să-l dea rochiei purtate de Zosia Mamet. Starul din serialul “Girls” a ales o creaţie Honor cu un print cel puţin bizar şi cu o aplicaţie de piele în zona bustului care a accentuat creaţia nereuşită. Decizia a fost unanimă: AŞA NU!

În cazul rochiei Prada pe care a purtat-o actriţa din serialul “Girls”, Lena Dunham, cuvintele sunt de prisos. Este considerată una dintre cele mai proaste ţinute din istoria acestui eveniment. Braţele tatuate nu au avantajat-o deloc pe actriţă, rezultând un look grotesc şi extrem d eprost inspirat.

Rochia semnată Jenny Packham afișată de actriţa Julianne Hough a fost considerată de mulţi prea vulgară pentru un eveniment atât de important precum gala Emmy Awards.

Michelle Dockery știa că nu are cum să dea greș atunci când a pășit pe covorul rosu într-o creație unică ce aparține celebrului brand Prada.

Sofia Vergara a rămas fidelă preferaților ei şi a avut o apariţie impecabilă într-o creaţie semnată Vera Wang, asortată cu bijuterii Lorraine Schwarz.

Allison Williams a optat pentru o rochie simplă superbă de culoare albastră semnată Ralph Lauren asortată cu bijuterii Fred Leighton.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*