Designerul L’Wren Scott s-a sinucis

Deşi este cunoscută drept una dintre femeile de mare succes şi este totodată un designer foarte apreciat, problemele financiare cu care se confrunta au împins-o pe Scott la un gest disperat. Aceasta a fost găsită spânzurată cu o eșarfă în apartamentul său din New York. Deşi era iubita lui Mick Jagger de mult timp, se pare ca aceasta nu a apelat la el pentru a o ajuta să scape de datoriile de 6 milioane de dolari.

L’Wren Scott avea o relație cu Mick Jagger încă din 2001. Ea a fost un model de succes şi după retragerea de pe podium şi-a fondat propria ei casă de modă în anul 2006. Odată cu criza financiară afacerea a suferit pierderi şi s-a afundat de la un an la celalalt în tot mai multe datorii. În Octombrie 2013 compania avea deja un deficit de 5,8 milioane de dolari, iar datoriile faţă de creditori se ridicau la 7,4 milioane de dolari. În 2009 datoriile lui L’Wren ajungeau la 2,1 milioane de dolari şi au crescut până la 3 milioane de dolari în 2010. Problemele financiare au fost şi motivul pentru care L’Wren s-a retras de la London Fashion Week, de la începutul lunii februarie. Deşi trebuia să-şi prezinte noua colecție aceasta a declarat că retragerea se datorează faptului că materialele necesare au ajuns prea târziu pentru fi aplicate de creații în timp. Deşi creaţiile ai au fost purtate de nume mari din industria cinematografică, precum Amy Adams, Sarah Jessica Parker sau Jessica Alba, se pare că vedetele nu au mai ales să cumpere rochiile ei situate ca şi preţ între 1500 şi 3000 de dolari.

La aflarea veştii Mick Jagger se afla în Australia unde urma să înceapă un turneu alături de Rolling Stones. Şocul este cu atât mai mare cu cât acesta ar fi putut acoperi toate datoriile iubitei sale.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*