Eva Longoria şi formele perfecte pentru GQ

Eva Longoria a pozat în costum de baie pentru noul număr GQ, ediţia mexicană, impresionând cu un corp perfect şi cu forme apetisante.

 

Cu noul său film “The Baytown Outlaws” care va debuta în luna Decembrie, frumoasa Eva Longoria reuşeşte să-şi onoreze invitaţiile de a poza în diferite publicaţii. Una dintre acestea este ediţia din luna Decembrie a prestigioasei GQ Mexic, în care vedeta îşi etalează corpul perfect care nu dezvăluie vârsta pe care o are, 37 de ani.

În interviul acordat publicaţiei, vedeta dezvăluie că programul extrem de încărcat  trebuie gestionat cu mare atenţie, deşi iubeşte un ritm alert şi plin de viaţă. ” Am crescut într-o familie cu încă trei surori, am învăţat de la mama mea ce înseamnă un program încărcat. Dacă ea a putu face faţă o pot face şi eu”, declară frumoasa actriţă. Pe de altă parte un mare regret este faptul că nu reuşeşte să ajungă atât de des în Mexic pe cât şi-ar dori, deşi este ţara ei de suflet.

Eva Longoria este considerată la ora actuală una dintre cele mai sexy femei la nivel mondial.

“Referitor la acest aspect, nu pot decât să declar că mă simt flatată atunci când se spune acest lucru! Sper ca oamenii să perceapă frumusețea mea în tot ceea ce fac, în ceea ce are legătură cu munca mea, cu acţiunile de caritate şi cele filantropice cărora mă dedic profund. Pentru mine acestea sunt aspectele care definesc frumuseţea. Frumuseţea stă în personalitatea fiecăruia, nu în aspectul fizic.”

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*