Miley Cyrus vorbeşte despre droguri în Rolling Stones

Cel mai proaspăt interviu a vedetei stârneşte o mulţime de controverse. Miley vorbeşte deschis despre ce înseamnă să experimentezi cu drogurile şi despre noul ei videoclip, dar şi despre faptul că evită discuţiile despre Liam Hemsworth, cel cu care se logodise.

Vedeta susţine că să experimentezi cu drogurile nu este un lucru rău şi vorbeste deschis despre experiența ei cu marihuana sau cu cocaina, precum şi cu alte substanţe interzise. “Am fumat odată un joint şi am vazut un lup care urla la luna”, afirmă aceasta. “Los Angeles este oraşul drogurilor, mai ales a cocainei, care este un drog rău după părerea mea. Te simţi rău”, afirmă vedeta fără absolut nici o perdea în publicaţia Rolling Stones. Vedeta mai precizează că nu este un adept a cocainei şi nu sugerează nimănui să încerce. De asemenea, Miley nu doreşte să vorbeşte deschis despre fostul ei logodnic Liam Hemsworth de care s-a despărțit de curând.

Interviul ei a stârnit o mulţime de controverse, lumea fiind încă bulversată de schimbarea bruscă din Miley cea cuminte într-o rebelă totală. Mai mult, se pare că această atitudine şi comportament nu a fost nici pe placul logodnicului ei Liam Hemsworth care a renunţat la această relație.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*