Moartea lui Joan Rivers provocată de o supradoză de Propofol

Detalii cu privirea la moartea vedetei Joan Rivers continuă să apară şi acum. Ultimele rapoarte furnizate de legiști confirmă că doctorii au folosit o cantitate mult prea mare de Propofol în vederea sedării.

Conform unor surse care au furnizat informații, Joan se afla deja în timpul procedurii, când medicul Gwen Korovin, a decis să practice o laringoscopie, în condiţiile în care aceasta nu avea drept de practică la  Yorkville Endoscopy Center. Doctorii nu au fost sesizaţi de faptul că nivelul de oxygen a scăzut dramatic ceea ce i-a provocat vedetei în vârstă de 81 de ani stop cardiorespirator. În final unul dintre membrii echipei care se aflau în sala de operaţie a recunoscut că a administrat doză dublă de Propofol.

Fiica vedetei, Melissa Rivers, a intentat process atât împotriva doctorilor cât şi a spitalului. Deşi nu a dorit să ofere nici o delcaraţie presei, avocatul acesteia a declarat că Melissa este extrem de dezamăgită de spital cât şi de conducerea acestuia şi a lipsei de professionalism dovedită de doctori şi doreşte să parcurgă toate demersurile legale ca acest lucru să nu se întâmple şi cu alţi pacienţi.

Related Posts with Thumbnails
November 13th, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*