Moment special dedicat lui Paul Walker la MTV Movie Awards 2014

Un moment special a fost dedicat actorului Paul Walker. Actorul care a jucat în toate filmele din seria Fast and Furious a decedat în Noiembrie 2013 în urma unui accident de maşină. La acel moment se filma deja pentru cea mai nouă peliculă din această serie.

Preşedintele MTV Stephen Friedman a menţionat în discursul său faptul că Paul Walker a reprezentat un model încă de la începutul carierei sale care s-a încheiat mult prea repede într-un mod atât de tragic. “Audienţa noastră a crescut odată cu el, începând cu “Varsity Blues” şi terminând cu franchiza “Fast and Furious”, a precizat acesta. 

MTV president  noted, “Paul Walker was a role model for the MTV audience since the very beginning of his too-short career. Our audience grew up with him, from ‘’ to the ‘Furious’ franchise.” Colega de platou, Jordana Brewster, a explicat faptul că Paul Walker a fost într-adevăr persoana pe care să te poţi baza.”Fie că l-ai cunoscut de 5 minute sau de mai mulţi ani, întotdeauna te-a făcut să te simţi o persoană importantă. Îi păsa de cei din jurul său, era umil, am pierdut un prieten extraordinar”,a mai menţionat aceasta.

Paul Walker a decedat în urma tragicului accident de maşină din Noiembrie 2013.
Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*