Naomi Watts despre rolul care i-a marcat cariera: Prinţesa Diana

Unul dintre cele mai aşteptate filme ale acestei toamne a fost fără doar şi poate “Diana”. Pelicula este regizată de Oliver Hirschbiegel şi filmul relatează o poveste de dragoste impresionantă, dar şi felul în care printesa şi-a găsit adevărata fericire în ultimii doi ani de viaţă, bucurându-se de simpatia unei lumi întregi prin personalitatea copleşitoare şi campaniile umanitare susţinute.

În numărul din luna noiembrie a revistei Allure, Naomi Watts vorbeşte deschis despre provocarea interpretării unei personalități a cărei prezente a marcat istoria întregii lumi. “Am crezut că toată lumea va face comparaţii de genul: nu e destul de înaltă, nu are nasul Prinţesei Diana, nu are vocea acesteia. Am crezut că nu va funcţiona, pentru că îmi era foarte frică de acest rol. Aşa că, iniţial, am spus nu. Dar nu m-am putut împăca cu acest gând. După ce am început filmările am reuşit să mă obişnuiesc treptat, dar a rămas totuşi acea senzaţie de frică. Nu e vorba de un personaj pe care a trebuit să-l interpretez, este vorba de o personalitate, o femeie care a devenit un simbol şi a cărei morţi marchează încă şi în ziua de azi. Dar sunt fericită că am reuşit să o duc la bun sfârşit”, declară frumoasa actriţă.

Pelicula rulează pe ecranele din România încă din 11.10.2013 şi reprezintă un film pe care să îl treceţi neapărat pe lista de vizionări.

Related Posts with Thumbnails
October 16th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*