Prinţul William şi Kate au părăsit spitalul împreună cu copilul

Momentul a fost transmis live de cele mai importante televiziuni din lume. Marele eveniment a avut loc ieri după amiază în jurul orei 15:00. Ambii părinţi sunt foarte emoţionaţi şi aşteaptă cu nerăbdare să îşi înceapă viaţa de părinţi pentru micul prinţ. Mai mult, nici unul nu doreşte să angajeze o bonă, spre neplăcerea Reginei Elisabeta, deşi acest lucru este consiederat o tradiţie în familia regală.

William a declarat pentru presă că deocamdată nu au stabilit numele pe care îl va purta micul prinţ.”Este o perioadă foarte emoţionantă pentru noi, încă nu ne-am hotărât. Are plămâni buni, pot să vă asigur de asta, este un băiat mare”, a declarat William.”Seamănă mult cu mama mea, ceea ce e foarte bine”, a mai adăugat Prinţul. Proaspeţii părinţi au mulţumit oficial întregii echipe pentru sprijinul acordat în aceste zile şi a asigurat că vor anunţa cât de curând şi numele bebeluşului.

Cuplul regal a fost vizitat la spital şi de către bunicul Charles împreună cu soţia sa Camilla, precum şi de părinţii lui Kate Middleton.

Related Posts with Thumbnails
July 24th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*