Robert Downey Jr, cel mai bine plătit actor din lume!

Robert Downey Jr. a fost desemnat, pentru al treilea an consecutiv, cel mai bine plătit actor din lume. Celebrul star hollywoodian ocupă primul loc al clasamentului realizat de prestigioasa publicație Forbes, iar asta grație salariului sau de 80 de milioane de dolari pentru blockbustere precum „Avengers: Age of Ultron” sau Iron Man.

În plus, pentru prima oară, 3 actori de la Bollywood au fost incluși în topul celor mai bine plătiți actori din lume.

Pe locul 2 al clasamentului se situează faimosul Jackie Chan, cu câștiguri de 50 de milioane de dolari în ultimul an, urmat de  Vin Diesel care s-a clasat pe locul al treilea cu încasări de 47 de milioane de dolari, mare parte din această sumă datorându-se filmului „Fast & Furious 7”. Următorii clasati sunt Bradley Cooper și Adam Sandler care, în mod surprinzător poate, au avut în ultimul an câștiguri mai mari decât Tom Cruise. Bradley Cooper a încasat 41.5 milioane de dolari, în vreme ce Adam Sandler a ajuns pe locul 5 cu 41 de milioane de dolari.

 

Tom Cruise a reușit să ocupe doar locul 6 al clasamentului, având în ultimul an încasări ce nu au depășit 40 de milioane de dolari.

 

Următoarele 3 poziții ale topului sunt ocupate de actori de la Bollywood. Amitabh Bachchan ocupă poziția cu numărul 7 (33.5 milioane de dolari), Salman Khan este pe locul 8 (33.5 milioane de dolari), iar Akshay Kumar pe locul 9 (32.5 milioane de dolari). Mark Wahlberg se regăsește pe cea de-a 10 a poziție a clasamentului, cu un salariu de 32 de milioane de dolari în ultimul an. Dwayne „The Rock” Johnson a avut câștiguri de 31.5 milioane de dolari și ocupă locul 11, în vreme ce Johnny Depp și ale lui 30 de milioane de dolari s-au clasat pe locul 12. Cât despre Leonardo DiCaprio, acesta a ajuns abia pe locul 13, cu 29 de milioane de dolari câștigați în ultimele 12 luni.

Related Posts with Thumbnails
August 6th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*