Se antrenează zilnic: Kim Kardashian se vrea o mămică model

Cum a început să-şi facă apariţia burtica de gravidă, Kim  a dat repede fuga la sală pentru a se menţine în formă pe timpul sarcinii.

Kim Kardashian a declarat săptămâna trecută într-un interviu faptul că va merge zilnic la sală pentru exerciţii speciale destinate femeilor însărcinate. Vedeta de realiy-show doreşte astfel să se menţină în formă şi să ţină sub control kilogramele în plus pe care le va adăuga pe timpul sarcinii. “Îmi place să fac sport, dar acum situaţia specială cere măsuri speciale şi exerciţii pentru femei însărcinate. Sunt mai uşoare ca cele pe care le făceam în mod obişnuit, în plus mă ajută să am o naştere mai uşoară. Şi Kourtney a procedat la fel”, a declarat vedeta.

După un sfârşit de săptămână petrecut alături de familie şi de iubitul ei Kanye West, cu ocazia Valentines Day, Kim s-a trezit la început de săptămână cu o bombă care îi ameninţă buna dispoziţie. Fostul iei soţ Kris Humphries nu se lasă şi ţine morţiş ca divorţul lor să se finalizeze în instanţă, solicitând daune.” Nu poate trece peste ceea ce a fost, se putea rezolva totul mult mai discret fără implicarea presei”, a declarat Kris Jenner, mama vedetei.

Related Posts with Thumbnails
February 18th, 2013

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*