Serialul de succes “The Walking Dead” continuă cu sezonul 5 în 2014

Deşi abia a început sezonul 4, producătorii unuia dintre cele mai vizionate seriale, au anunțat deja că vor continua povestea şi în 2014 cu sezonul 5.

AMC a anunțat într-un comunicat oficial că nu renunţă la The Walking Dead după sezonul 4 şi vor continua povestea cu zombie. În momentul de faţă The Walking Dead se situează pe locul 1 la capitolul vizionare de către adulţi cu vârste între 18-49 de ani, fiind cel mai bine cotat acum, a cărui episod premieră a adunat în faţa televizoarelor nu mai puţin de 20.2 milioane de telespectatori, un record nou pentru o transmisie non-sportivă.

“Suntem foarte fericiți de faptul că vom face şi un sezon 5”, a anunţat Charlie Collier, președintele AMC. “Vorbim de un show care a crescut de la un sezon la altul şi care şi-a adunat cu fiecare episod tot mai multi fani. Debutul sezonului 4 de la începutul acestei luni a rupt efectiv orice record de audiență pentru o transmisie non-sportivă”, a adăugat acesta. Ce ne va rezerva sezonul viitor rămâne de văzut. În România, “The Walking Dead” este transmis de către postul de televiziune ProTv în fiecare seară de la ora 23:00.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*