Vogue a dat lovitura! Kim si Kanye vând mai bine!

Vedeta rap şi starul de reality show au ajuns sa vândă mai bine revista, deşi vedetele de la Hollywood au dezaprobat decizia Annei Wintour de a-i pune pe cei doi pe copertă.

Multe staruri au anunţat prin intermediul conturilor de Twitter faptul că intenţionează sau că şi-au anulat deja abonamentele la Vogue. Conform statisticilor, numărul din luna Aprilie care îi are pe copertă pe Kim Kardashian şi pe Kanye West a fost vândut în peste 400.000 de exemplare. Acest lucru reprezintă un record având în vedere faptul că ediţia care a avut-o pe copertă pe Michelle Obama, au avut vânzări de aproximativ 300.000 de exemplare.

Alte celebrităţi au reacţionat destul de dur la decizia Annei Wintour de a-i avea pe cei doi pe coperă, iar Twitter-ul s-a umplut de mesaje în acest sens. Actriţa Sarah Michelle Gellar, a anunţat că şi-a anulat abonamentul la Vogue.

 „Am terminat-o cu Vogue! Mi-am anulat abonamentul! Sunt sătulă până peste cap de Kanye şi Kim. Obisnuiaţi să fiţi o revistă de high fashion, dar standardele voastre au fost grav compromise”, a fost unul dintre mesajele postate pe rețeaua de socializare. „Mi-am cumpărat întotdeauna revista Vogue, încă din perioada adolescenţei și mereu am simțit că mă pot baza pe voi în ceea ce privește inspirația și educația la anumite nivele”, a scris cineva.

Anna Wintour a menţionat doar în editorial faptul că această copertă denotă frumuseţe şi sensibilitate şi a fost o idee a întregii echipe. Deşi s-a speculat ca această copertă ar fi fost ideea lui Kanye care ar fi plătit ca ei să apară pe copertă, reprezentanţii Vogue au declarat că acest lucru nu este adevărat.

Related Posts with Thumbnails
April 10th, 2014

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*