Zvonuri despre Sex and The City 3

Sarah Jessica Parker s-a lăsat puţin luată de val cu câteva zile în urmă, ceea ce a provocat reacții prin presa americană. Să fie acesta începutul pentru Sex and The City 3?

Actriţa a postat pe Instagram o poză cu ea în timp ce părăseşte Bloomingdale de pe Fifth Avenue în New York cu menţiunea: “Ups.Cred că pisica a sărit din sac. Ca de obicei vă vom ţine la curent”. Poza cu Parker părăsind magazinul Bloomingdale, îmbrăcată într-o rochie albă chic şi o pereche de stiletto aurii a provocat un val de opinii din partea presei, anunţând parcă că se filmează deja pentru o continuare.

Warner Brothers nu a confirmat însă zvonul dar nici nu au negat posibilitatea de filmare a unui Sex and The City 3, au afirmat totuşi că postul lui Parker nu are nici o legătură cu filmul. Mai mult se pare că Jessica Parker îşi promovează colecţia de pantofi SJP Collection în magazinele de renume de peste ocean şi cel mai nou magazin care o va avea este şi Bloomingdale.  Totuşi Parker şi-a promovat şi colecţia anterioară prin intermediul Sex and The City, deci ce mai lipseşte să o facă încă o dată?

Related Posts with Thumbnails
May 13th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*