Grey`s Anatomy aniversează 300 de episoade

Unul dintre cele mai îndrăgite seriale din toate timpurile împlinește 300 de episoade. Momentul aniversar a fost marcat împreună cu actorii din celebrul serial chiar la lansarea noului sezon la sfârșitul lunii Octombrie. Grey`s Anatomy a fost lansat în anul 2005 și s-a bucurat de un succes fulminant, ajungând la cel de-al 14-lea sezon în acest an. Deși s-a speculat că viața serialului va fi scurtă după părăsirea distribuției de către Patrick Dampsey, actorul care l-a interpretat timp de 12 sezoane pe Derek Shephard, se pare că acest lucru nu a influențat audiența.

„Sunt unul dintre cei ce fac parte din acest număr norocos de 300. Unii actori vor avea o carieră lungă dar nu vor ajunge să experimenteze așa ceva”, a declarat  James Pickens Jr., cel care îl interpretează pe Dr. Webber încă de la primul sezon. „Când mă gândesc la 300 mă gândesc la un moment istoric și mă face să mă simt că fac parte din istoria televiziunii”, precizează Chandra Wilson, cea care o interpretează pe Dr. Miranda Bailey din 2005 până în prezent.

Creatoarea serialului Shonda Rhimes că longevitatea serialului se datorează unui singur lucru: fanilor.  „Nu cred că mi-am imaginat vreodată momentul – peste 300 de episoade. Când am ajuns la 100 am fost șocată și deopotrivă surprinsă. Dar sunt în continuare surprinsă de reacția fanilor și mă bucur că au rămas loiali.”
Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

loading...