Lindsay Lohan vrea să lucreze din nou

Vedeta este nerăbdătoare să se întoarcă la muncă

Cu un aspect îngrijit şi cu un zâmbet natural, Lindsay a părăsit miercuri  centrul de tratament unde a fost internată pentru reabilitare. Vedeta s-a arătat extrem de bine dispusă, a zâmbit către paparazzi, a făcut chiar câteva glume, după care s-a îndreptat către casa unde locuieşte. Deşi vedeta are voie să părăsească centrul de reabilitare cu un permis special, aceasta va rămâne internată până în luna ianuarie 2011, din cauza încălcărilor condiţiilor recente care se referă la eliberarea ei condiţionată.

Vedeta a declarat că vrea să se întoarcă la muncă şi încearcă să obţină un work pass pentru a putea lucra la proiectul „Inferno”. Regizorul filmului, Matthew Wilder a declarat pentru Radar Online faptul că Lilo este fericită iar ei abia aşteaptă să dea drumul proiectului. „I-am trimis lui Lindsay câteva propuneri de actori pe care i-am vrea pentru acest film, desigur alături de ea”, declara acesta. Matthew a declarat că vede în Lindsay un actor bun, care nu a avut şansa să joace în filme bune, fiind convins că un rol potrivit va lăsa restul lumii cu gura căscată.„Nu este nici primul nici ultimul actor care a experimentat prima perioada a vieţii sale cu filme proaste, nu vreau să dau exemple, dar cred că ştim destule”, declara Matthew.

Cine ştie, probabil că Lindsay va reuşi să uimească o lume întreagă, asta în cazul în care va primi consimţământul judecătoresc pentru a lucra.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*