Monica Columbeanu: „Nu sunt nici prima, nici ultima femeie înşelată”

Monica Columbeanu trece cu capul sus peste scandalul declanşat de adulterul soţului ei, Irinel. Revenită de pe plaiuri americane, Monica spune că e conştientă de gravitatea celor întâmplate, că este afectată foarte tare, dar este dispusă să ierte.

Monica Columbeanu se declară încă afectată de adulterul soţului ei, însă încearcă să privească totul detaşat, raţional, fiind dispusă să treacă peste acest incident. Ea spune că nu este nici prima, nici ultima femeie căreia i se întâmplă aşa ceva şi că apreciază tot ce a făcut soţul ei pentru ea, încă de când s-au cunoscut. Prezentă la un eveniment derulat într-un club din Bucureşti, Monica a declarat pentru Cascar:
„E un incident mare ceea ce s-a întâmplat. Nu ştiu dacă a fost prima dată, dar aşa îmi place să cred, că e prima dată când Iri face aşa ceva. M-a deranjat şi încă sunt afectată. Eu încerc să trec peste aceste evenimente din viaţa mea cu capul sus, pentru că sunt conştientă ca nu sunt nici prima nici ultima femeie, căreia i se întâmplă acest lucru.

Cu toate acestea o să îi fiu mereu recunoscătoare pentru ce a facut pentru mine şi îi voi aprecia întotdeauna toate eforturile făcute doar pentru mine. Sentimentul de dezamăgire a venit din partea soţului meu. Am fost primită bine, mă bucur că am revenit. De cele mai multe ori Iri  îşi exprimă dragostea faţă de mine cu flori” a declarat Monica. Se pare că Irinel Columbeanu şi-a aşteptat soţia la aeroport şi i-a cerut iertare cu ochii în lacrimi, după cum susţin martorii care au asistat la acest eveniment.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
November 8th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*