Noutăţi pentru fanii „Twilight”

Robert Pattinson şi Kristen StewartNoul film „New Moon” vine în luna noiembrie şi se anunţă a fi cel puţin la fel de spectaculos ca primul. Fanii filmului, care a marcat viaţa a mii de adolescenţi, aşteaptă să vadă continuarea, care continuă povestea de dragoste dintre Bella şi vampirul Edward Cullen.
Remember
Să revenim puţin asupra subiectului filmului.
Viaţa adolescentei pe nume Bella se schimbă drastic în momentul în care se mută în micul orăşelul Forks-Washington, pentu a locui cu tatăl ei. Dacă la început totul i se pare plictisitor şi deprimant, ea fiind nevoită să se acomodeze cu un mediu nou, cu o nouă locuinţă şi cu noii colegi, acest lucru se schimbăp la scurt timp pentru că îl întâlneşte pe misteriosul şi seducatorul Edward Cullen. Între ei va exista de la bun început o atracţie, chiar dacă ei încearcă să se împotrivească.

Afis Twilight New MoonEdward se îndrăgosteşte de ea, însă el are un mare secret de ascuns, care le poate pune în pericol relaţia – el şi familia lui sunt vampiri, care nu se hrănesc cu sânge uman, ci cu cel de la animale, renunţând astfel să „vâneze” oameni. Bella afla secretul lui , dar ea nu va realizea că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Lucrurile se complică atunci când cei care sunt duşmanii familiei Cullen îşi fac apariţia pentru a o vâna pe Bella. Va putea oare Edward sa o protejeze şi să se abţină el însuşi de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei?
Din distribuţia celui de-al doilea film fac parte:
Kristen Stewart – Bella Swan; Robert Pattinson – Edward Cullen; Taylor Lautner – Jacob Black; Cameron Bright – Alec; Ashley Greene – Alice Cullen; Gil Birmingham – Billy Black; Christopher Heyerdahl – Marcus; Elizabeth Reaser – Esme Cullen; Justine Wachsberger – Gianna; Justin Chon – Eric Yorkie
Urmăriţi în galeria ce urmează câteva poze din „New Moon”, dar şi un trailer care vă va înfrâna curiozitatea până la lansarea filmului.Related Posts with Thumbnails
August 3rd, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*