Oscar Special 2017 – Best dressed

Au fost apariții spectaculoase în fiecare an la decernarea Premiilor Oscar, iar vedetele au ales și pentru ediția din 2017 rochii spectaculoase. Printre cele mai frumoase apariții care s-au remarcat pe red carpet a fost rochia aleasă de Emma Stone, dar și cea a lui Jessica Biel.

TARAJI P. HENSON

Superba rochie Alberta Ferretti a avut efectul dorit. Decolte-ul adânc a fost întregit de crăpătura elegantă a rochiei, iar Taraji a mizat pe albastru navy în loc de negru. Bijuteriile Nirav Modi au completat ținuta perfectă. 

Naomie Harris

Deși este o ținută neașteptată pentru covorul roșu acest lucru o face deosebită. Creația purtată de Naomie Harris a fost semnată de Calvin Klein.

Viola Davis

Într-o mare de nuanțe pastel, nude sau metalice, rochia Armani purtată de Viola a fost o devărată pată de culoare.

Dakota Johnson

Rochia spectaculoasă din mătase semnată de GUCCI a fost catalogată de unii drept ciudată, deși a primit review-uri pozitive.

Jessica Biel

Rochia aurie semnată Kaufman Franco a fost extrem de îndrăzneață. Colierul a completat look-ul deja spectaculos, dar riscul a meritat pe deplin.

Octavia Spencer

Creația Marchesa dar și diamantele Forevermark sunt o combinație reușită pentru silueta actriței.

Karlie Kloss

Supermodelul a ales o rochie Stella McCartney care se potrivește perfect cu choker -ul lat.

Isabelle Huppert

Actrița din Elle a purtat o rochie Armani Privé absolut perfect balansată prin detaliile feminine, dar și prin cele edgy.

Olivia Culpo

Rochia Marchesa a Oliviei nu este doar spectaculoasă a fost făcută pentru o cauză nobilă. În plus bijuteriile Irene Neuwirthau completat look-ul perfect.

Emma Stone

Rochia de inspirație vintage semnată de Givenchy ar fi meritat un Oscar absolut.

 

Related Posts with Thumbnails
March 1st, 2017

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*