Roxana Ciuhulescu a devenit șofer de camion cu acte în regulă

Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea Pro Motor, este de săptămâna aceasta oficial șofer profesionist. Vedeta Pro Tv a făcut școala de șoferi de autobuz și camion cu remorca, iar săptămâna aceasta a luat examenul în urma căruia a devenit posesoarea permisului profesionist de conducere pentru toate categoriile de autovehicule. De acum, Roxana va putea stăpâni pe drumurile din România pe lângă motociclete, mașini mici, dubițe, autobuze și camioane, și ansambluri cu remorcă lungi de 18 m.

„Am o mare satisfacție, mi-am împlinit un vis încă de acum 2 ani. N-a fost ușor, dar am reușit. După ce am luat și ultimul examen, D-ul, nu îmi mai încăpeam în piele de fericire.”, povestește curajoasa vedetă care are amintiri foarte plăcute din perioada în care a învățat să țină în frâu mașinile uriașe. Dacă la orele de camion cu remorcă era mai dificil, când era la volanul autobuzului, Roxana avea senzația că pleacă în excursie.

„M-am simțit bine alături de colegii mei de la școala de șoferi încă de la inceput. Am avut cei mai buni instructori și le mulțumesc pentru tot ce m-au învățat. ”

Prezentatoarea Pro Motor abia așteaptă să testeze pentru telespectatorii emisiunii diverse camioane pe drumurile publice și de ce nu să și participe la multe cursuri de conducere preventivă a unor astfel de vehicule. „Visez să merg la o competiție de camioane, să mă antrenez o vreme bună, iar apoi să iau startul într-o cursă celebră de camioane.”, declară vedeta.

Deși nu înțelege utilitatea permisului nou dobândit, Mihai Ivanescu, soțul Roxanei, este mândru de toate realizările ei și o încurajează întotdeauna. Cu un palmares în care se numără permisul auto pentru toate categoriile de autovehicule, trei licențe de scafandru, două de pilot și copilot de raliu, nenumărate diplome la diverse sporturi practicate, Roxana Ciuhulescu nu se oprește aici: „Vreau sa iau brevetul pentru condus ambarcațiuni cu velă, așa că în martie mă voi înscrie la primul curs.”, declară neobosita Roxana.

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 27th, 2011

You may also like...

1 Response

  1. mihaela says:

    Oare mai sunt in Romania femei care sa aibe permis categoria D, eu cel putin n-am vazut niciodata o femeie conducand un camion, cred ca este mult mai dificil. Oricum felicitari Roxanei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*