Stephan Pelger la Audi Fashion Tour

Flash interview cu unul dintre cei mai apreciaţi designeri

Autoworld Audi din Cluj-Napoca a găzduit marți, 9 iunie 2015, un eveniment deosebit dominat de prezența apreciatului designer Stephan Pelger. Acesta ne-a adus în prim plan noua sa colecţie “Basic by Stephan Pelger”, o colecţie rafinată şi elegantă în acelaşi timp destinată femeii moderne şi puternice.

Stephan Pelger s-a născut în Brașov şi a studiat la Institutul de Modă din Viena, unde talentul sau creativ a fost descoperit devreme şi a continuat să lucreze cu brand-uri internaționale. Revenit în România a ales să îşi creeze propriul brand, iar prima sa colecţie a fost  foarte bine primită de către critici. A devenit el însuşi o personalitate în lumea modei internaţionale dar şi autohtone, îmbrăcând nu doar vedete dar şi personalităţi de la noi. În portofoliul său îşi fac loc nume mari precum prima doamnă a României, Carmen Iohannis dar şi actriţa Laura Cosoi sau Andreea Raicu.

Am avut astfel ocazia să vorbim cu Stephan şi să aflăm mai multe detalii despre ceea ce reprezintă colecţia “Basic by Stephan Pelger”, dar şi despre acest tur îniţiat împreună cu brand-ul Audi.

WOW: Ştiam de mult timp faptul că îmbraci vedete dar şi personalități din România. Laura Cosoi este chiar una dintre persoanele care îţi apreciază foarte mult creațiile  şi o vedem la foarte multe evenimente purtându-ți rochiile. Cum ai ajuns să fii apreciat la acest nivel? Ce le-a atras pe vedete dar şi pe personalități deopotrivă către tine?

Stephan Pelger: Era un secret până acum câteva zile, dar am să-i fac Laurei rochia de mireasă. Referitor la întrebarea ta; probabil primul motiv sunt chiar eu, persoana mea, cum îmi atrag clientele, cum vorbesc cu oamenii. Mi s-a spus de multe ori că sunt foarte bun la partea de comunicare. De asemenea este vorba şi de creaţii în sine. Bineînţeles există şi vedete pe care am refuzat să le îmbrac, pentru că nu consider că acestea ar reprezenta brandul într-un mod adecvat.

WOW: Cui i se adresează colecţia şi de ce ai ales această variantă de prezentare?

Stephan Pelger: Colecţia Basic by Stephan Pelger se adresează tuturor femeilor. Vorbim despre un shop online la nivel Europe wide, sperăm şi la nivel mondial, deocamdată însă discutăm de costuri, care sunt foarte mari. Acum suntem în Europa, avem clienţi din Eleveţia, Spania, Italia, Germania, Finlanda, colecţia este foarte apreciată, este simplă vorbim practic de  basic-uri de care orice femeie are nevoie în garderobă precum o fustă creion neagră simplă, dar cu un twist, o bluză simplă dar de asemenea care are cel ceva în plus, rochii, sacouri şi pantaloni şi toate acestea vin desigur cu preţuri foarte accesibile.

Ideea a fost practic să creștem prin acest business online, toată lumea tinde de altfel spre online şi cine ştie poate noi ca persoane vom dispărea. Eu sunt personal adeptul acestui tip de prezentare de aceea am şi acceptat să inițiem acest proiect Audi Fashion Tour pentru ca orice clientă să poată vedea ce materiale folosim să le poată simţi în mână să vadă cum sunt corite, cusute, fie că vrobim despre colecţia de lux fie despre cea prêt a porter sau basic, oricum toate sunt lucrate cu multă migală şi dăruire.

WOW: Am observant că ai mers pe de-o parte pe negru, nuanţe de pastel, auriu şi pe de altă parte ai mers pe culori vii.

Stephan Pelger:  Colecţia colorată unde predomină şi florile este o colecţie capsulă doar pentru această vară. Practic nu va mai exista după acest sezon. Restul produselor pe care le vezi vor rămâne pe site. Practic vei putea comanda o bluză pe care o vezi acum şi peste doi ani. Cele colorate reprezintă într-adevăr trend-ul din această vară în culori foarte vii. Vom avea o colecţie capsulă şi pentru toamnă de exemplu, restul însă vor fi de vânzare pe site oricând, e nevoie oricând de o rochie neagră fie că o porţi acum sau peste doi ani. Vom mai face schimbări bineînțeles dar per total aceasta este idea și filozofia noastră, să găseşti oricând un obiect vestimentar la noi, fie că face parte dintr-o colecţie mai veche.

Related Posts with Thumbnails
June 10th, 2015

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*