Vești noi pentru Untold 2018: scena trance anunță nume importante și surprize

Una dintre cele mai mari surprize din acest an pe care cel mai așteptat festival a decis să o facă este scena trance. Am așteptat cu nerăbdare această veste, deși nu știam nimic sigur în această privință, dar am sperat ca noi, fanii să avem ocazia să savurăm muzica trance la cele mai înalte standarde și să ne bucurăm de artiștii de renume. Așa că vestea cea mare nu s-a lăsat prea mult așteptată. Și pentru că nu ne mai despart decât doua luni și jumătate până la marele eveniment ne putem bucura de pe acum.

Ediția din 2018 a festivalului UNTOLD îi aduce așadar în Cluj-Napoca pe cei mai buni artiști din lume ai muzicii trance, pe o scenă dedicată exclusiv lor. Vor urca pe scenă: ATB, Bryan Kearney, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, Orjan Nilsen, Markus Schulz, MaRLo, Simon Patterson, Solarstone, Standerwick (live), The Thrillseekers, Airwave, Astral Projection,Ben Gold, Bogdan Vix, Gabriel & Dresden, John 00 Fleming, Kyau & Albert, Marco V, Mark Sherry, Menno de Jong, Omnia, Richard Durand, Ruben de Ronde, Super8 & Tab și Will Atkinson.  

***

Cea mai reprezentativă figură a muzicii trance la nivel mondial este Armin van Buuren, care la fiecare ediție a festivalului UNTOLD a dedicat o parte din setul lui acestui gen muzical. Noua scenă trance s-a născut din dorința de a le oferi iubitorilor genului din România un loc dedicat lor, unde să se reunească alături de artiștii lor preferați, în fiecare an.

Related Posts with Thumbnails
May 21st, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*