Wentworth Miller vrea rolul lui Spartacus

Actorul care l-a jucat pe Michael Scofield în serialul “Prison Break” şi-a manifestat dorinţa de a juca rolul lui Spartacus, în a doua serie a serialului produs de HBO. Cel care l-a jucat până acum pe Spartacus, Andy Whitfiled, a fost nevoit să se retragă pentru ca suferă de cancer, deşi iniţial părea că tratamentul ar avea succes.

Wentworth Miller plănuieşte să revină în prim-plan în rolul lui Spartacus, în serialul produs de HBO. Acesta şi-a manifestat intenţia de a ocupa rolul principal, asta după ce actorul Andy Whitfield s-a retras din distribuţie întrucât suferă de cancer.
Producţia celui de-al doilea sezon a fost întârziată, întrucât cancerul limfatic al lui Andy Whitfield, care era în remisie, a reapărut, astfel că actorul principal a fost nevoit să abandoneze acest proiect. Întrucât filmările sunt în întârziere maximă, iar producătorii nu au reuşit până acum să găsească un alt actor potrivit pentru a-l juca pe Spartacus s-a pus problema anulării definitive a acestui proiect. Wentworth Miller a fost cel care a avut iniţiativa şi a declarat că îşi doreşte foarte mult rolul principal din acest serial, iar propunerea este luată acum serios în considerare de către oficialii HBO. Pentru Wentworth Miller, acest rol ar însemna revenirea după o pauză îndelungată de doi ani, de când filmările pentru “Prison Break” au ajuns la final. În această perioadă Wentworth a avut doar un rol secundar în noul film din seria “Resident Evil”.

Sursa: Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
October 15th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*