Aranjamente cu flori de primăvară

flori Deşi am sperat că vom avea în sfârşit parte de căldura primăverii, se pare că vremea continuă să ne joace farsele specifice şi să ne dea peste cap toate planurile. Probabil că te-ai bucurat prematur când ai observat că lalele din grădină au ieşit deja din pământ şi se pregătesc încetul cu încetul de momentul cel mare. De 1 Martie ai primit pe lângă mărţişoare o mulţime de flori, dar una anume te-a impresionat cel mai tare pentru că este un simbol – Frezia. Şi dacă vremea de afară ne face să stăm în casă la căldură, atunci trebuie măcare să ne simţim confortabil şi să aducem în cuibuşorul nostru puţină culoare şi puţin parfum de primăvară. Aşa că, nu mai sta pe gânduri, dă o fuga fie la piaţă, fie la florărie şi achiziţionează-ţi câteva flori pentru a decora locuinţa.

Nu este absolut nici o filozofie despre cum trebuie să-ţi aranjezi florile, fiecare persoană are anumite preferinţe. Noi am pregătit doar câteva sfaturi utile, pentru o atmosferă cât mai plăcută. În primul rând trebuie să ţineţi minte că florile rezistă cel mai mult timp în recipiente de sticlă, pe cât posibil transparentă. Evitaţi vazele de culoare închisă şi veţi vedea diferenţa.

Related Posts with Thumbnails

Leave a comment to Aranjamente cu flori de primăvară

  1. care sunt cele mai bune magazine de flori online la preturi de criza pentru trandafiri sau nah, ceva asemanator si sa le trimita si rapid

  2. curierat de flori in tara cu comenzi online si livrare la domiciliu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*