Ce mai este nou în designul interior din 2010 pana acum

Recent la New York s-a derulat un târg de cadouri, ocazie folosită de designeri pentru a prezenta noile trenduri din anul 2010. Multe dintre acestea sunt foarte interesante şi distractive.

1) Modele inspirate din dantele: În acest sezon sunt în mare vogă obiectele care imită broderiile şi dantelele. Fie că este vorba de suporţi de pahare din cauciuc, vase de bucătărie, lămpi şi chiar obiecte de mobilier, acest model dă impresia de moliciune şi poate avea numeroase aplicaţii surprinzător de moderne, cu toate că de obicei este asociat cu antichităţile.

2) Chemarea Londrei! Modelele londoneze au ajuns să fie la fel de celebre ca stelele şi dungile americane. Unele dintre obiectele de decor de inspiraţie britanică sunt discrete, dar nu lipsesc şi interioarele unde mândria londoneză se află la loc de cinste.

3) Sus ancora! Cu toţii ne imaginăm cum ar fi să navigăm spre un apus sângeriu în momentele de relaxare. Poate de asta în acest an elementele de decor abundă în simboluri marinăreşti. Vrei să urci la bord şi să respecţi cerinţele noului trend la moda?

4) Suntem într-o junglă! În 2010 multe dintre obiectele alese pentru a decora interioarele au modele animale. Chiar daca eşti un om care nu se dă în vânt după acestea, cu siguranţă nu vei renunţa la căldura dată de blană sau pene, fie ele şi artificiale.

Sursa: Decoratiuni interioare

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*