Decorează de Crăciun

Te-ai gândit să-ţi decorezi anul acesta bradul de Crăciun într-un stil deosebit?

Ei bine, îţi facem câteva sugestii, care te-ar putea inspira. Depinde doar de tine cât timp vrei să aloci acestei munci şi care sunt „ingredientele” de care ai nevoie.

GLOBURI DE STICLĂ

Ţi-e dor de globurile de sticlă de pe vremuri şi te-ai săturat de cele de plastic? Cu puţină răbdare poţi să-ţi creezi chiar tu globurile. Vei avea nevoie de globuri din sticlă transparentă şi de vopsele acrilice. Bineînţeles, rămâne să te decizi ce modele vrei să faci pe globuri pentru a alege culorile necesare. Poţi opta pentru un pachet cu acrilice, care să conţină culorile de bază precum alb, negru, galben, albastru, roşu sau magenta şi verde dar poţi să te orientezi şi spre auriu, argintiu sau alte nuanţe mai interesante. Preţurile pentru un astfel de pachet de culori pornesc de la 30 lei, în funcţie de calitate desigur, iar preţul unui glob de sticlă se situează între 1,5 şi 2,5 lei.

Procedura este extrem de simplă şi vei descoperi că te vei relaxa dar mai ales, vei da frâu liber imaginaţiei tale. Pentru suport poţi să te foloseşti de un burete nou de spălat vasele în care înfigi 4 scobitori şi te-ai ales cu un stativ de glob. În plus culorile acrilice se usucă extrem de repede şi se diluează cu apă!

NUCI PICTATE

Dacă tot te-ai apucat de această operaţiune aruncă o privire prin cămară să vezi dacă nu au mai rămas câteva nuci de care ai uitat. Poţi crea figurine haioase sau poţi să le vopseşti pur şi simplu în culori. Nuca se poziţionează în spărgător după care vei apăsa cu grijă pentru a o crăpa. doar într-o parte. Introduci aţa, la capătul căreia ai făcut un nod şi laşi nuca să se închidă la loc. Rapid şi extrem de simplu! Vei avea astfel un brad de Crăciun cu obiecte create chiar de tine şi care va stârni cu siguranţă aprecierile invitaţilor tăi.

Related Posts with Thumbnails
July 13th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*