Un dormitor glamour, cu un design pop

Setul de domitor din colecţia Pop a firmei Altamoda, recunoscută printre fanii mobilierului opulent şi şic, este o soluţie uimitoare de design interior, plină de strălucire şi glamour. Toată mobila surprinde prin culorile sclipitoare şi prin formele neobişnuite alese. Principalul element al decorului este un pat rotund, cu o tăblie minunată, ce reaminteşte de o coroană.

Patul este completat de o covertură din ţesături moi, ce aduce încă un plus de lux. Stilul acestui pat rotund este în excelentă armonie cu dulăpioarele violet, decorate cu cristale Swarovsky. În plus, acest set de pat este asortat perfect cu o chiuveta albă, cu totul neobişnuită, şi o cadă. Atât cada, cât şi chiuveta sunt împodobite cu flori în mai multe culori strălucitoare, pline de farmec. Probabil că nu multă lume va alege un astfel de dormitor, dar cu siguranţă va fi fascinant pentru cei care iubesc stilul glamour.

Sursa: Decoratiuni interioare

Related Posts with Thumbnails
April 14th, 2012

You may also like...

3 Responses

  1. sandu says:

    la ce pret ajunge patul?sunt din bacau…am dormitorul destul de micut si asi vrea sa il amenajez in stilul asta…cum pot proceda…se face la comanda? asta e nr meu de tel 0746535385

  2. Laura says:

    cat costa patul???

  3. andreea says:

    este un dormitor de vis ,cel mai fain dar si camera e superba ador acest site poate o sa fac o mica vizita in fiecare zi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*