BreastBoost

BreastBoost natural este creat special pentru a mări, contura şi tonifia sânii în mod natural, nechirurgical. Este un produs realizat în condiţii deosebite dintr-o multitudine de plante unice special selecţionate pentru a asista în dezvoltarea şi mărirea naturală a sânilor. BreastBoost oferă o soluţie nechirurgicală pentru obţinerea unor sâni mai plini şi mai fermi prin stimularea creşterii propriului ţesut mamar şi în acelaşi timp întăreşte şi tonifiază zona sânilor cu ajutorul unei combinaţii echilibrate de ingrediente naturale. Pachetul tratează dezechilibrul hormonal asociat cu sindromul premenstrual şi cu menopauza, corpul dumneavoastră devenind mai feminin, mai echilibrat şi mai frumos datorită măririi sânilor!

Conform ultimelor studii s-a demonstrat că asocierea plantelor şi tehnicilor combinate care se găsesc în BreastBoost are efect în creşterea efectivă a sânilor.

Ce trebuie să ştii când comanzi pachetul?

În timpul administrării corecte a tratamentului se va observa o creştere efectivă a sânilor până la două cupe.

Folosire tincturilor din Pachetul BreastBoost va duce la eliminarea toxinelor (detoxifiere), având efect anti acneic şi de înfrumuseţare şi regenerare a tenului.

După folosirea mai mult de o lună a Pachetului BreastBoost, s-a constatat dispariţia migrenelor şi a tulburărilor menstruale.

Reglarea nivelului de hormoni, în urma folosirii tincturilor din Pachetul BreastBoost, va scădea exponenţial riscul formării nodulilor mamari.

Nu uitaţi!!! Orice produs naturist trebuie administrat cu multă apă.

Toate tratamentele naturiste se utilizează minim 2 luni pentru pentru a-şi dovedi eficienţa.

COMANDĂ ACUM:

Plata se va face la primirea coletului

Cod verificare

ÎNTREBĂRI ŞI RĂSPUNSURI

Garanţia intimităţii

Noi îţi respectăm şi garantăm intimitatea, comanda ta va fi livrată în cutii discrete, niciun semn nu va trăda conţinutul coletului. La descrierea conţinutului va apărea “diverse” sau “cosmetice”.

Datele tale personale sunt în deplină siguranţă la noi, ele nu vor fi făcute publice sau divulgate unei terţe persoane.

Instrucţiunile secrete  de asociere a produselor sunt incluse în preţul fiecărui pachet.

Livrările se fac doar pe teritoriul României.

Related Posts with Thumbnails
January 21st, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*