Omnia Coral by Bvlgari

Parfumul care întruchipează splendoarea naturii  – Omnia Coral

Mireasma parfumului Omnia Coral te învăluie din primul moment și îți transmite splendoarea naturii și a oceanelor îndepărtate. La fel cum purtarea unei piese de bijuterie ce are un coral prețios îți provoacă anumite senzații, la fel și purtarea acestui parfum evocă pur și simplu esențele verii. Notele radiante fructate din acest parfum se îmbină armonios cu cele florale, rezultând un cocktail extraordinar care se deschide prin tenta bergamotei și a fructelor goji.

Notele interioare sunt cele florale precum: hibiscus, floarea care emană căldura tropicală și liliacul – floarea cu accente transparente și tente apoase. Pe măsură ce parfumul devine mai profund ne confruntăm cu mireasma portocalelor, a lemnului dulce și a moscului. Aceste note crează o senzație fină, senzuală dar plină de viață în același timp.

Un aspect extrem de important al acestui parfum deosebit îl constituie sticla în formă de bijuterie, ce captează prin forma sa toată energia și vibrația coralului roșu, rezultând o mică piatră prețioasă care deține elixirul Bvlgari.

Note:
Bergamotă, fructe Goji, floare de hibiscus, liliac, portocală, lemn dulce
Stilul:
Colorat, radiant, plin de viață.

Preț: de la 175,58 ron și poate fi achiziționat de la Perfection.ro

Related Posts with Thumbnails
March 6th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*