Acer lucrează la o tabletă de 99 dolari

Bună ai ieftină pare să fie filozofia care a stat la baza noii tablete Acer Iconia B1 ce ar putea apărea pe piață la începutul lui 2013.

Redactorii Wall Street Journal au informații cum că Acer s-ar putea să facă ravagii în curând printre cei care își doresc o tabletă accesibilă şi performantă. Compania taiwaneză se pare că lucrează la o tabletă cu unicul scop de a o comercializa cu 99 dolari. Este vorba de o tabletă al cărei nume, în acest stadiu de dezvoltare, este Iconia B1. Tableta cu Android se vehiculează a avea un panou de 7 inch și specificații apropiate de cel mai ieftin Kindle Fire: o rezoluție de 1024 x 600 și un procesor dual core tactat la 1,2 GHz. Chiar dacă procesorul este de proveniență necunoscută şi, înainte de toate, nimeni nu știe dacă tableta se va comercializa în altă parte decât Taiwan, planurile par foarte ambițioase.

În trecut au existat câteva speculații legate de o tabletă Nexus la un preț de aproximativ 100 dolari. Dacă finisajul şi calitatea tabletei Iconia B1 se vor dovedi demne de standardele Google, nu e exclus să vedem o tabletă similară cu branding-ul Nexus.

Este greu să judeci performanţa unei tablete dintr-o frecvenţă de procesor şi un sistem de operare. Cu toate acestea, dacă Acer îşi joacă ale sale cărţi cum trebuie ar putea da lovitura. Mai rămâne să aplice aceeași rețetă de ieftin și bun și pe o tabletă cu Windows RT şi toată lumea e fericită.

Sursa:
Playtech.ro

Related Posts with Thumbnails
December 27th, 2012

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*