Cinci cadouri IT de Paşti

Ca în fiecare primăvară, sărbătorile de Paşti ne bat la uşă, iar tradiţia spune că Iepuraşul vine să dăruiasca tuturor cadouri. Evident, noi nu credem în astfel de poveşti, însă ne place ideea de a primi şi de a dărui. Ne-am gândit astfel să vă sugerăm cinci gadget-uri „fierbinţi” pe care aţi putea să le oferiţi de Paşte pasionaţilor de tehnologie, sau chiar să le cumpăraţi pentru voi.

Canon PowerShot G1X

 

Canon este un brand recunoscut în special graţie camerelor foto de pe segmentul DSLR. Chiar şi aşa, din când în când, compania japoneză mai lansează câte un aparat foto compact căruia cu greu îi poţi rezista. Fie că vorbim despre persoane de sex feminin sau masculin, Canon PowerShot G1X este un aparat extraordinar de fiabil, ale cărui rezultate sunt pur şi simplu imposibil de ignorat. Într-adevăr, nu are lentile interschimbabile ca în cazul altor aparate din gama mirrorless, însă acest lucru înseamnă că avem de a face cu un dispozitiv mai compact, foarte uşor de transportat.

Pret: 3.254,59 Lei

Nokia Lumia 800

 

Nokia Lumia 800 a fost lansat în toamna lui 2011, însă abia acum a ajuns oficial şi în România prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă. Acest telefon este fără doar şi poate cel mai uşor de recomandat dispozitiv cu Windows Phone 7, graţie hardware-ului marca Nokia de invidiat. În cazul în care oferta Android sau iOS nu vă face cu ochiul, iar singura opţiune pentru un smartphone modern rămâne sistemul de operare pentru mobile de la Microsoft, cu greu veţi găsi un alt telefon care să se compare cu Lumia 800.

Pret: 1.799 Lei

Samsung Galaxy Note

 

Samsung Galaxy Note stă la graniţa dintre tabletă şi telefon, îmbinând armonios cele două concepte de dispozitive portabile. Chiar dacă nu este tocmai cel mai nou gadget de pe această listă, este foarte uşor de recomandat oricărui fan al sistemului de operare Android de la Google. Graţie noului update la Ice Cream Sandwich, Galaxy Note este în continuare un telefon „de ultimă generaţie” care va rămâne momentan într-o clasă proprie, până la apariţia altor giganţi de acest fel pe piaţă. Acesta este gadget-ul perfect pentru cei care vor să întoarcă privirile tuturor.

Pret: 2.490 Lei

PlayStation Vita

 

Cea mai nouă consolă de jocuri de pe piaţa, PlayStation Vita de la Sony, se dovedeste a fi si unul din cele mai frumoase cadouri pe care le poate face „iepurasul” anul acesta. Cu o forma foarte confortabila, un display de la care nu iti poti lua ochii si nu in ultimul rand o selectie de jocuri de invidiat la lansare, Sony pare sa fi dat lovitura cu noua sa consola handheld. Cei care vor sa ramana conectati oriunde pot opta pentru versiunea 3G, care impreuna cu o cartela SIM poate sa ofere acces la internet de oriunde. Vita este un gadget unisex gratie plajei atat de diversa de jocuri.

Pret: 1.079 Lei

Noul iPad

 

Cel mai „fierbinte” gadget la ora actuală, iPad-ul din generaţia a treia, este fără îndoială probabil cea mai bună alegere de cadou de Paşte, indiferent dacă îi este oferit lui sau ei. Cea mai mare noutate din Noul iPad este display-ul Retina, care nu poate fi egalat în materie de densitate a pixelilor de nici un alt dispozitiv portabil de pe piaţă. Având în vedere suportul pe care dezvoltatorii de aplicaţii îl oferă platformei iOS, o investiţie într-un iPad se poate dovedi a fi mai mult decât v-aţi fi aşteptat iniţial. Tableta Apple poate suplini cam orice rol, începând de la navigator pentru internet şi ajungând până la consola de jocuri, biblioteca virtuală sau centru media. De asemenea, variantele cu 4G sunt probabil cele mai recomandate, întrucât experienţa de utilizare este mult mai fluidă atunci cand eşti tot timpul conectat la internet.

Pret: 2.199 Lei

Acestea au fost sugestiile noastre pentru cadouri de Paşte, însă acest lucru nu înseamnă că sunt singurele opţiuni. Aşteptăm şi sugestiile voastre în secţiunea de comentarii.

 

Sursa:Playtech.ro

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*