PlayFest 3D: Evenimentul 3D al anului!Playtech.ro organizează PlayFest 3D, primul eveniment de tehnologie 3D cu aplicare în gaming din România, la data 26 noiembrie 2010, în clubul Le Studio (fostul R2) din Bucureşti.

Partenerii PlayFest sunt Asus România, care asigură şi tehnologia 3D în cadrul evenimentului, şi GameShop.ro, care aduce componenta de gaming, jocul Call of Duty: Black Ops.

Dacă filmele 3D sau transmisiile TV în 3D se lasă încă așteptate, jocurile în 3D sunt deja o realitate, de ani buni. Așa că, dacă vrei să vezi la ce nivel a evoluat tehnologia 3D față de ce era acum câțiva ani, pe vremea monitoarelor analogice, sau pur și simplu vrei să o descoperi pentru prima oară, Playtech.ro îți oferă șansa unei experiențe 3D la cel mai ridicat nivel disponibil în acest moment.

Evenimentul va începe cu o competiţie 3D în reţea, pe platforma PC, cu noul titlu mult aşteptat din faimoasa serie COD şi va continua cu o petrecere cu suprize şi premii diverse. Participanţii vor avea ocazia de a testa ei înşişi tehnologia 3D pe tot parcursul evenimentului, în zona special amenajată în acest scop.

Accesul la eveniment va avea loc pe baza înscrierii pe Playfest.Playtech.ro.

 

PlayFest 3D este organizat de Playtech.ro, cu sprijinul ESL şi Kingston. Evenimentul se bucură de susţinere din partea reputaților bloggeri Cristian China-Bîrţă (chinezu.eu), Cristi Dorombach (piticu.ro), Dan Dragomir (dandragomir.biz), Vali Bîrzoi (valix.blogspot.com), Victor Kapra (victorkapra.ro).

Parteneri media: Stud-Life, AdEvolution, Gamextv.ro, Şapte Seri, Zon@IT, Ziua Veche, 9am.ro, Wall-Street.ro, Yuppy.ro, Anyplace.ro, Metropotam.ro, MyVideo.ro, Business Cover, E-wow.ro, PR Wave, SoFresh.ro, Muzica Store.

 

Despre Playtech.ro

Playtech.ro este o publicaţie online despre tehnologie, gadget-uri şi jocuri video, lansată în noiembrie 2009. Cititorii pasionaţi de aceste domenii vor regăsi articole ample de analiză, review-uri de tehnologie hardware şi non-hardware, de jocuri video, ştiri, informaţii practice, trailere, precum şi noutăţi din piaţa de profil. Playtech.ro îşi doreşte să se remarce prin complexitatea informaţiei, imparţialitatea abordarii şi un stil familiar. Scopul este acela de a fi un suport pentru cititor atât în informare, cât şi în dezvoltarea unui punct de vedere propriu.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*