Samsung ar pregăti un telefon cu totul nou pentru 2019

Samsung a cam dat-o în bară cu modelul revoluționar de telefon pliabil, Galaxy Fold, dar ar putea să compenseze cu un model nou, anul acesta.

Un nou zvon legat a fost lansat de Ice Universe, cunoscut pentru informațiile pe care le divulgă în materie de telefoane. Astfel a fost anunțată acum apariția unui design cu totul nou al unui smartphone, care va fi lansat mai târziu, în 2019. Deși nu este clar dacă este vorba despre un telefon Samsung sau nu, Ice Universe a menționat că Samsung va fi printre companiile care va livra acest nou model. Anunțul a fost într-o postare pe Twitter. 

Poate chiar mai rău pentru Samsung decât dezastrul legat de Galaxy Fold a fost situația cu Galaxy Note 7. După o serie de plângeri și incidente legate de baterie și telefoane care explodau, modelul Note 7 a fost rechemat și apoi anulat. Totuși, nu este clar de ce Ice Universe folosește acest model Samsung pentru a anunța un nou design de telefon. Mai ales având în vedere că Note 7 este deja vechi de vreo trei ani, iar Samsung a îmbunătățit mult felul în care telefoanele sale arată.

Nu avem foarte multe detalii. Totuși, pentru că fotografiile folosite pentru a da vestea sunt cu un Note 7, putem presupune că Samsung va fi în spatele unui nou design de telefon în 2019. Ar putea fi vorba chiar despre Note 10, care este programat să se lanseze vara aceasta.

sursa: playtech.ro

Related Posts with Thumbnails
May 20th, 2019

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*