Trotinetele electrice JOYOR electrizează străzile României

Concepută în Olanda, JOYOR este o trotinetă electrică pliabilă construită pentru deplasarea în mediul urban, dar şi pentru relaxare. Îţi oferă posibilitatea unei deplasări revoluţionare la un preţ irezistibil, fiind construită să reziste unei utilizări intense şi perfect adaptată şoselelor.

Compactă, fiabilă, JOYOR este un vehicul ecologic, dedicat transportului urban care îţi oferă o alternativă rapidă şi economică de deplasare. Aceasta atinge viteze de până la 40 km/h, având o autonomie cuprinsă între 30-45 km cu o singură încărcare.

În România va fi disponibilă în trei modele, Allegria, Unico şi Voyager, diferenţele între ele fiind reprezentate de greutate, confort şi ergonomie. Toate sunt pliabile şi încap lejer în portbagajul maşinii personale, această acţiune fiind posibilă în câteva secunde.

Construcţia robustă din aluminiu aviatic, motorul fără perii şi bateria Li-Ion din celule oferă cel mai bun raport calitate/preț pentru un transportor urban fără pereche. Trotinetele electrice, recent apărute pe străzile României, devin o obişnuinţă pentru o deplasare lejeră, fără stres şi efort, făcând posibilă utilizarea zilnică.

Punctele forte sunt cele legate de rapiditate, eficiență în trafic, costurile mici de utilizare şi întreţinere, dar şi de faptul că este un vehicul electric. La acestea adăugăm construcţia robustă, materialele de calitate şi accesoriile eficiente pe care le putem alege. Selectarea vitezei (3 la număr) face posibilă o autonomie mare, o viteză sporită sau compromis între cele două.

Motoarele de 500w oferă o putere suficientă pe orice suprafaţă şi poate aborda pante cu înclinaţie destul de mare. Având cauciucuri pe aer, denivelările nu mai sunt o problema, iar confortul pentru trasee lungi devine posibil şi fiabil. Totodată conferă o siguranţă mai mare în condiţii de asfalt umed sau alunecos. Destinată să poţi merge indiferent de zi sau noapte, aceasta dispune de faruri şi stopuri puternice pe LED, fiind extrem de vizibile.

Consumabilele sunt relativ ieftine, service-ul va este asigurat de către distribuitor, iar garanţia este de 1 an. Întreţinerea este uşoară şi vine la pachet cu un set de instrucţiuni şi sfaturi utile.

Pe lângă cele trei modele, importatorul mai pune la dispoziţie şi un “monstru” în această lume a trotinetelor electrice – KULT 77, un soi de SUV, echipat cu motor de 1000w, baterie ce poate asigura o autonomie de până la 60 km, viteză de peste 40 km/ora, alarmă şi chiar scaun confortabil pentru drumuri lungi.

Adrese pentru articol:

http://shop.namstare.ro/Transportoare-electrice/trotinete-etwow-kmax-electric-autonomie-pret/joyor-trotineta-eco-baterie-electric-f5s-autonimie-baterie-incarcare

http://shop.namstare.ro/Transportoare-electrice/trotinete-etwow-kmax-electric-autonomie-pret/joyor-trotineta-eco-baterie-electric-autonomie-greutate

http://shop.namstare.ro/Transportoare-electrice/trotinete-etwow-kmax-electric-autonomie-pret/joyor-trotineta-eco-baterie-electric-Y5s-autonomie-viteza-greutate

http://shop.namstare.ro/Transportoare-electrice/trotinete-etwow-kmax-electric-autonomie-pret/trotineta-eco-electrica-autonomie-kult77-viteza-60km

https://www.facebook.com/JoyorRomania/

https://www.youtube.com/channel/UCmC9rcxklwn-C4MJ3_5XsFA

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*