Înscrie-te la preselecția Miss Model of The World

Înscrierile se pot face până pe 31 iulie 2011

Miss Model of the World este un concurs international de frumusete cu renume mondial, înfiintat în anul 1988 în Turcia de către  dl. Cevik Suha Alpayli, organizat în ultimii 6 ani în provincia Guangdong-China. Este unul dintre cele mai de prestigiu concursuri de frumusețe din lume unde se luptă pentru coroană candidate din 70 de țări.

În România, preselecția este coordonată de Ioana Ocneriu,  Director National al Miss Model of the World- România și al agenției 4 Image Modelling & Events și de Delia Bătinaș, Reprezentanta Romaniei  Miss Model of the World 2010.

În anul 2010, România a fost reprezentată la acest concurs de modelul Delia Bătinaș, din Cluj-Napoca. Cu 10 ani de experiență în modelling în țară cât și în străinatate, Delia a ajuns să prezinte ținute pentru Valentino, Calvin Klein, Chanel, Louis Vuitton, Armani, Diesel, Catalin Botezatu, Jolidon, Fala, Agnes Toma, Tina R, etc. La concursul din China, Delia a purtat o superbă rochie de seară, oferită de Cătălin Botezatu, dar a primit accesorii vestimentare și din partea firmei Dadoo din Sibiu, costumele de baie din concurs fiind oferite de Jolidon. De asemena, Delia a primit o sponsorizare pentru participarea la acest concurs și din partea firmei Mariflor din Gherla.

Pentru ediția cu numărul 23 din acest an se caută o nouă reprezentantă a României la acest eveniment de frumusețe. Înscrierile se pot efectua online, conform regulamentului de mai jos, iar în urma casting-ului se vor aduce la cunoștință și condițiile de participare.

Pentru mai mute informații privind acest concurs puteți accesa și pagina oficială: www.intmodel.com

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos cu datele solicitate. Concurentele nu trebuie să depășească vârsta de 25 de ani.

Concurs închis.

Related Posts with Thumbnails
June 21st, 2011

You may also like...

2 Responses

  1. danyela says:

    as vrea si eu sa intru in preselectie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*