„The King’s Speech”, devine favorit la Oscar?

Ceremonia Screen Actors Guild/SAG, premii considerate un etalon pentru ceea va urma la Premiile Oscar de luna viitoare, a avut loc aseară la Shrine Auditorium din Los Angeles. Filmul „The King’s Speech”, dar și actori precum Natalie Portman și Colin Fith au fost marii câștigători.

The King’s Speech” a primit din partea Sindicatului Actorilor Americani trofeul pentru „Cea mai buna distribuție” și „Cel mai bun actor în rolul principal”, prin interpretarea lui Colin Firth.
La categoria „Cea mai bună actriță în rol principal”, a triumfat Natalie Portman, grație rolului său din „Black Swan”.

Christian Bale și Melissa Leo au primit fiecare premiul pentru „Cel mai bun actor și Cea mai bună actriță în rol secundar, datorită interpretării din „The Fighter”.

SAG au fost an de an un un adevărat etalon pentru ce va urma la Premiile Oscar. Dacă statistica va fi valabilă și în acest an, „The King’s Speech” va fi cel puțin un câștigător important la Oscar, având 12 nominalizări, devansând astfel „The Social Network” sau „Black Swan”. La Screen Actors Guild Awards a mai fost acordat premiul pentru întreaga carieră, care a revenit lui Ernest Borgnine, în vârstă de 94 de ani, precum cea mai bună actriță într-un rol principal feminin într-un serial decomedie” (Betty White in “Hot in Cleveland“).

Sursă : Agenţiadepresămondenă.com

Related Posts with Thumbnails
January 31st, 2011

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*