Aripi pe zăpadă sau weekend-ul spectaculos de la Ski Resort Transalpina

Trebuie să recunosc că orice cuvinte sunt de prisos. Ceea ce a avut loc la Ski Resort Transalpina a depășit imaginația, luând drumul înălțimii, către cer. Cea mai frumoasă pârtie din țară s-a unit cu cerul albastru, zăpada perfectă și aripile celor ce au colindat înălțimea și ne-au privit de sus…cu parapanta sau cu kite-ul.

Dar să vă povestim ceea ce s-a întâmplat în weekend la Ski Resort Transalpina.

Dacă ne-am bucurat de ziua de vineri și am avut timp să dăm multe ture pe frumoasele pârtii, ei bine sâmbătă a fost ziua dedicată exclusiv distracției. Și spun distracție pentru că sâmbătă a fost absolut extraordinar. Muzica bună a răsunat de la primele ore ale dimineții mulțumită băieților de la Radio21, pe care îi salutăm și sperăm să îi revedem curând pe la Ski Resort Transalpina. Fără doar și poate, au știut să întrețină atmosfera cu muzică bună!

Atmosfera animată și soarele călduț ne-a permis să lăsăm jachetele de ski deoparte, fapt care a demonstrat că cei mai curajoși s-au dezbrăcat la tricou.

Am avut parte și de un concurs inedit de snowkite, speedfly și parapantă, iar concurenții au putut fi urmăriți de la terasa Apres Ski-ului unde lumea s-a adunat în număr foarte mare pentru petrecere și bineînțeles pentru vin fiert. Cei interesați au putut și să încerce un zbor în tandem, aici dorim să o felicităm pe doamna Ramona Fodor, director de marketing al Ski Resort Transalpina, care a avut curajul să facă acest lucru și să vadă domeniul schiabil de la înălțime cu „aripile”. Concursul a fost organizat de Ski Resort Transalpina si ulisomania.ro.

Trebuie să menționăm neapărat că acest eveniment a fost dedicat și deja cunoscutului Snow Fest, evenimentul anual care are loc în Alpii Francezi și care adună în fiecare an mii de turiști din toate colțurile Europei. Ei bine, la Ski Resort Transalpina a avut loc un mic preview, iar reprezentanții Snow Fest au fost prezenți desigur cu multe surpize, inclusiv un super concert. Petrecerea s-a mutat așadar spre finalul zilei la baza pârtiei unde băieții de la Subcarpați au oferit un spectacol pe cinste. Lumea a dansat, s-a simțit bine și când spun lume mă refer aici la cei peste 3000 de oameni prezenți în timpul zilei.

Desigur, în orice lucru bun există și nemulțumiri. Cred ca am auzit de cel puțin 10 ori pe gondolă vorbindu-se de pârtia de sub telescaun și de faptul că nu este deschisă. Oameni buni, administratorii pârtiei nu țin nici decum pârtia închisă pentru a nu fi folosită. Deocamdată pârtia nu prezintă suficientă zăpadă, chiar dacă nu vreți să credeți acest lucru și nu cred nici un moment că unul dintre noi ar vrea să se dea pe pietre. La fel trebuie și toată lumea să înțeleagă că pe orice pârtie există anumite reguli care trebuie respectate și care nu au fost făcute pentru a fi încălcate. Prin respectarea lor putem evita accidente sau orice alte neplăceri. Aici menționez și purtatul echipamentelor de protecție, atât pentru începători, cât și pentru avansați. Da știu, poate că nu arată așa de cool casca, dar îți va salva viața!

Se depun eforturi maxime la Ski Resort Transalpina pentru a oferi standarde, dar trebuie să participăm și noi cu partea noastră. Să susținem acest proiect, să ne simțim bine și să uităm de minusuri. Să încercăm să facem tot posibilul ca acest domeniu schiabil să ajungă cel mai frumos din România.

La Ski Resort Transalpina distracția va continua întregul sezon, așadar stați pregătiți să aflați mai multe despre evenimentele ce vor urma. Vom avea în continuare parte de concursuri, dar și de un carnaval, unde sperăm să avem cât mai mulți oameni costumați, slalom și multe altele pe care vi le dezvăluim pe parcurs.

Ne vedem la Ski Resort Transalpina!

Vezi video:Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*