Balul Operei 2015

Doar o săptămână ne desparte de cel mai aşteptat eveniment monden al Clujului va avea loc în 21 şi 22 Februarie 2015

Mihai Miko, organizatorul Balului Operei a făcut azi, în cadrul conferinței de presă care precede acest mare eveniment, un mic sumar la ceea ce va urma să se întâmple la Balul Operei în 2015. Este ce-a dea 20-a ediție, iar lumea se agită deja în legătură cu cel mai mare eveniment de acest gen care se întâmplă la Cluj-Napoca.

“Am pregătit un program artistic superb, pentru un eveniment al orașului care aduce atât de multă atenție cetății. Un eveniment care are o asociere cu un campion al sushi-ului, o grămadă de elemente care asamblate o să ofere publicului o grămadă de lucruri frumoase”, spune Mihai Miko despre evenimentul care va avea loc în 21 şi 22 februarie.

Chiar daca s-a anuntat ca vine Loredana Groza, aceasta nu va fi prezenta deoarece turneul ei o va aduce prea devreme in oras cu un concert. In locul ei o artista tanara, dar si cei de la 3 Sud Est vor concerta si vor bucura publicul prezent la acest eveniment.

“Este momentul să creem evenimente, ca oraș, în care să aplaudăm valoarea. Evenimentente menite să arate că există şi o altă faţă a României. Gala Laureaților din cadrul Balului Operei este dedicată acestei idei”, a mai precizat acesta.

Mihai Miko a pregătit o grămadă de lucruri frumoase şi inedite pentru acest eveniment. Printre cei care vor face ca prezenţa oamenilor să fie plăcută se află Restaurantul Tokio, Clubul Noa, şi EBS. Reprezentanţii acestora au fost prezenți la conferință pentru a spune câteva detalii despre cele pregătite pentru Balul Operei.

Tokio Restaurant reprezintă factorul diferențiativ între evenimentele din Cluj, datorită meniului culinar. Restaurantul Tokio oferă foarte multe lucruri inovative orașului prin rezultatele foarte frumoase obţinute (două medalii de aur în 2013, locul 3 mondial în 2014). Este un restaurant existent pe piaţa clujeană de 12 ani, care este înființat de Chef Tsuchiya Naofumi (singurul instructor oficial de sushi din Europa). Restaurantul Tokio se pregătește foarte mult pentru a obține prima stea Michelin din Romania. Aceștia pregătesc un meniu special pentru Balul Operei, pregătit printr-un show culinar pentru cei care încă nu au văzut un asemenea spectacol de sushi și un meniu inovativ prin care promovează meniul cu care doresc obținerea primei stele Michelin din Romania.

Adelina Chişu, povestește despre EBS România care se află deja de 15 ani pe piața clujeană. La nivel local, EBS este preocupat foarte mult de lucrurile care se întâmplă în oraș, chiar dacă sunt o firma de IT, investind mult în tineri și în toți cei care doresc să facă performanţe în orice domenii. Consacrarea lor prin susţinere cu branduri deja formate precum Balul Operei îi face să își pună amprenta asupra societății creând ceva inedit.

Clubul NOA oferă o oază de relaxare în cadrul acestui eveniment, venind cu o grămadă de băuturi menite să aducă un val de arome originale. NOA plănuiește să aducă cei mai buni barmani din oraș, pentru ca toți invitații prezenți la eveniment să aibă parte de cea mai bună servire. Deşi au deschis porţiile abia cu câteva luni în urmă, ei au ca obiectiv să vină pe piață cu o mulţime de artiști cu care să impresioneze publicul.

Balul Operei este un eveniment de la care nu trebuie să fie omis un lucru foarte important într-o comunitate şi anume: moda. Doina Levinţa, va fi prezentă şi la această ediție, iar jurnalistul de modă, Liana Martin a povestit pe scurt ce se pregătește pentru acest eveniment. Este pentru a doua oară în istoria Balului Operei când Doina Levinţa este invitată să participe, prima oară fiind la a 10-a ediție. Acum pentru ediţia aniversară cu numărul 20, aceasta a pregătit un spectacol vizual despre artele costumului, o colecție nouă, mult mai controversată. O regăsim pe doamna Levinţa peste tot în ceea e înseamnă moda internațională, pentru că ea a fost întotdeauna foarte atrasă de moda clujeană, punându-şi amprenta peste oraș prin TIFF și prin costumele creeate pentru Teatrul Maghiar. Doina Levinţa este numele care subliniază cel mai bine prezenţa modei şi legătura dintre modă și operă în țara noastră.

AXenia, o artistă muzicală din Republica Moldova şi studenta în anul 3 la conservator la Cluj, va cânta în foaierul de marmură al teatrului dar are pregătit şi un recital pentru spectacol. Aceasta a ţinut să impresioneze presa prezentă la conferinţa de presă print-o mică demonstrație de voce.

Related Posts with Thumbnails

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*