Beckham nu mai joacă în acest sezon

David Beckham în meciul disputat ieri, între AC Milan şi Chievo

Deşi avea speranţe mari pentru acest sezon şi pentru a juca la World Cup, David Beckham va fi nevoit să stea în tribune. Frumosul britanic a suferit o accidentare chiar în ultimele minute ale meciului dintre AC Milan (pentru care juca) şi Chievo, eveniment care a avut loc ieri. Jucătorul s-a prăbuşit practic, având nevoie de suport medical imediat. Antrenorul lui David Beckham a declarat pentru presă: „ Accidentarea lui Beckham este o lovitură puternică pentru noi, este vorba practic despre o entorsă a tendonului lui Achile, de la piciorul stâng.”

David va zbura în decursul zilei de azi în Finlanda pentru a fi consultat de către un specialist şi pentru a afla gravitatea accidentării precum şi timpul de recuperare necesar.

„Deşi este extrem de supărat, doreşte să mulţumească tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere şi care îi urează însănătoşire grabnică şi speră să fie o recuperare rapidă, deşi deocamdată nu ştim cât va dura aceasta”, declara reprezentantul său oficial. Reprezentantul său a declarat şi faptul că se va comunica oficial presei rezultatul examinării pentru ca fanii starului să stea liniştiţi şi să-l susţină în continuare.

Related Posts with Thumbnails
March 15th, 2010

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*