Câştigătoarele la finala Miss Cluj 2009

Sâmbătă 24 octombrie 2009, a avut loc în incinta Polus Center, finala concursului Miss Cluj 2009. Cele 12 finaliste care au fost supuse timp de o săptămână la pregătiri intense în vederea participării la acest concurs, au defilat în faţa juriului, dar şi a publicului venit în număr mare,  pentru a afla cine va revendica marele titlu. Reamintim faptul că acest concurs va constitui pentru câştigătoare o rampă de lansare în lumea modelling-ului şi sperăm că Miss Cluj 2009 va purta titlul cu mândrie.

Miss Cluj 2009 - decernarea premiilor

Coroana râvnită de fiecare dintre cele 12 finaliste a revenit concurentei care a purtat numărul 6, pe nume Florentina Cozma. Originară din Câmpia Turzii, Florentina a câştigat în ultimii ani experienţă, participând la câteva concursuri de frumuseţe unde s-a făcut remarcată datorită naturaleţii sale. Juriul a avut o sarcină extrem de dificilă, aceea de a alege cinci câştigătoare, una dintre ele primind premiul special pentru popularitate din partea redacţiei Foaia Transilvană. Trebuie să menţionăm de asemenea faptul că în juriu au fost prezenţi reprezentanţi ai organizatorilor şi a partenerilor, dar şi persoane de specialitate precum Ana Sidor Crişan – directoarea agenţiei Ana Models din Cluj-Napoca şi domnul Liviu Ionescu – preşedintele juriului – şi totodată directorul cunoscutei agenţii MRA. Între probele concurentelor am avut ocazia să admirăm o prezentare de modă cu ţinutele Bad Axel, prezentate de modele cunoscute, le-am recunoscut pe câteva dintre domnişoarele cu care am colaborat şi noi de altfel şi momentul artistic al serii oferit de trupa Crazy Win, care au susţinut un scurt recital foarte antrenant.

Miss Cluj 2009 - concert Crazy Win

Să nu uităm de cei ce s-au ocupat de vestimentaţia finalistelor: ţinutele de zi şi costumele de baie au fost asigurate de Falla şi Jolidon, rochiile de seară au aparţinut brand-urilor Miss Miss şi IQ, iar pantofii au fost asiguraţi de Deichmann şi Gentil. La final reamintim că acest eveniment a fost organizat de Amprenta Advertising şi PR Vision, având ca parteneri Polus Center şi Coca Cola Light, Jolidon, Falla, Ayana, Vertigo, Bistro Capriccio, Sara Grand Resort, Agenţia de turism Kusadasi, Merc Auto, Becks – Green Lemon şi salonul Monik. Cei au făcut posibilă promovarea acestui eveniment atât la tv, cât şi la radio şi în presa scrisă au fost: Antena 1, Radio Impuls, Cetăţeanul Clujean, Foaia Transilvană, Zile şi Nopţi, Cancan şi bineînţeles noi, adică WOW.

În rest nu ne rămâne decât să felicităm toate concurentele şi să le urăm distracţie plăcută la petrecerea care încheie acest concurs.

Câştigătoarele Miss Cluj 2009

Miss Cluj 2009Florentina Cozma

Locul I Miss Cluj 2009Bianca Goga

Locul II Miss Cluj 2009Alexandra Băieş

Locul III Miss Cluj 2009Lisa Iorga

Premiul pentru popularitate acordat de Foaia TransilvanăAlexandra Andreica

Premiul special al organizatorilorCecilia Iepure

Urmăriţi galeria foto cu explicaţii şi poze cu câştigătoarele!


Related Posts with Thumbnails
October 24th, 2009

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*