Cine este noul „Spartacus”

Starz a anunţat oficial cine va interpreta rolul lui Spartacus din franchiza Spartacus:Blood and Sand, pentru al doilea sezon. Andy Withfield, actorul care a fost diagnosticat anul trecut cu cancer a fost nevoit să renunţe la rol pentru reluarea tratamentului. Noul actor este tânărul australian Liam McIntyre.

Deşi iniţial rolul părea să fie pe placul lui Wenthworth Miller, pe care l-aţi văzut în serialul de succes Prison Break, cei de la Starz consideră că Liam este mai potrivit pentru interpretarea acestui rol.

În al doilea sezon, Spartacus va continua lupta împotriva romanilor în afara şcolii de gladiatori din Capua, în încercarea de a se elibera de sub povara sclavagiei.

Directorul Starz, Chris Albrecht a declarat că deşi le pare rău de plecarea din echipă a lui Andy Withfield, consideră că cel mai potrivit pentru continuarea franchizei este tânărul australian şi s-a consultat în alegerea lui şi cu cel care l-a interpretat în primul sezon. Mai mult, fostul interpret a lui Spartacus, Andy Withfield şi-a exprimat părerea pozitivă în acest sens şi urează succes noului „luptător”, considerând că australianul are şanse mari să aducă mult succes acestui serial.

Serialul Spartacus: Blood And Sand a debutat în ianuarie 2010 şi a obţinut aprecieri bune din partea criticilor, chiar dacă este interzis sub 18 ani, datorită scenelor extrem de violente sau a celor de sex. Producătorii Sam Raimi şi Rob Tappert au dorit să aducă în atenţia publicului Imperiul Roman în esenţa sa adevărată, dominat de lupta internă pentru putere, de orgiile sălbatice de la petreceri, lupta sclavilor de a se elibera, ilustrând astfel o parte importantă din istorie.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*