Conferinţă de presă pentru Caravana Iepurasului

IMG_0083_455

Cafeneaua Starbucks din incinta Iulius Mall a găzduit în această dimineaţă conferinţa de presă pentru campania umanitară „Caravana Iepuraşului”, campanie organizată de WOW şi AS Afla Amore. Cei prezenţi au onorat invitaţia organizatorilor pentru a afla mai multe detalii despre acest eveniment susţinut de către partenerul principal Iulius Mall.

Aflată la a II-a ediţie, Caravana Iepuraşului doreşte să ofere copiilor bolnavi de cancer o bucurie cu ocazia Sfintei Sărbători de Paşte. Obiectivul organizatorilor este să implice şi din punct de vedere financiar pentru a încerca să contribuie la asigurarea necesarului de medicamente pentru aceşti copii. Domnul conferenţiar doctor Gheorghe Popa, şeful secţiei de Oncopediatrie din cadrul Clinicii de Pediatrie II a afirmat faptul că bugetele extrem de reduse nu permit susţinerea bolnavilor cu necesarul de medicamente pe întreaga durată a tratamentului şi reuşesc să se descurce datorită fondurilor pe care le primesc prin donaţii.

La conferinţa de presă au participat invitaţi din partea organizatorilor după cum urmează:

Conf.Dr. Gheorghe Popa – Şeful secţiei de Oncopediatrie din cadrul Clinicii de Pediatrie II, Valentin Hârşan – director executiv Revista WOW, Serghei Pînzaru – Project Manager pentru Asociaţia The Little People, Iulia Matei – elevă la Colegiul Naţional George Coşbuc şi membră The Little People, Patricia Hăşmăşan – membru fondator AS Alfa Amore şi Alexandra Cheptea – membru AS Alfa Amore şi din partea IPJ Cluj Agent Şef Traian Morar şi Subinspector Cosmin Matei.

Cei ce doresc să doneze o mică atenţie, o jucărie, rechizite, sau doresc să contribuie din punct de vedere financiar pot să o facă, contactând organizatorii, sau se pot prezenta vineri

– 2 Aprilie – la Iulius Mall pentru a dărui din suflet. Aceşti copii suferă de o boală extrem de gravă şi suntem convinşi că merită să ne implicăm din toate punctele de vedere pentru a încerca să le readucem zâmbetul pe buze. În campanie s-a implicat şi Asociaţia The Little People, asociaţie care activează de peste 14 ani în acest domeniu şi oferă sprijin copiilor aflaţi în suferinţă şi totodată celor care au reuşit să învingă boala.

Mulţumim susşinătorilor acestei campanii:

Partener principal Iulius Mall şi Radio Impuls, Sănătatea Verde şi WhiteXenon, precum şi partenerilor media: Ziarul Făclia, QualMedia, clon.ro, Radio Impuls şi QBox, dar şi Primăriei Municipiului Cluj-Napoca şi Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj

Vă aşteptăm la Iulius Mall.

Pentru detalii privind donaţiile puteţi contacta organizatorii la următoarele numere de telefon:

0723645454 sau 0728883718

sau la cluj@e-wow.ro – cluj@uniquestyle.ro

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*