Content și copy writing de calitate

Află de la profesioniști ce înseamnă să creezi materiale de calitate atât pentru tine, pentru afacerea ta sau pentru compania pentru care lucrezi prin utilizarea tehnicilor din domeniu. Un curs de inițiere intens care va avea loc în perioada 19-20 mai în Cluj-Napoca și pe care îți sugerăm să nu îl ratezi. 

Cursul este organizat de agenția Creative Business Management și se adresează clujenilor începători în arta scrisului, care vor să creeze conținut de calitate pentru propriile afaceri sau pentru companiile pe care le reprezintă. Timp de două zille, trainerul Cătălin Ionașcu va împărtăși experiența sa de peste 6 ani în domeniu cu cei care vor să să-și dezvolte abilitățile de gândire și de scriere a textelor publicitare în mediul online. Aceștia vor afla cum să conceapă o strategie de content marketing, cum să crească un blog cu articole de calitate și cum să pună în valoare calitățile unui brand prin descrieri atractive. În cadrul cursului, cei prezenți vor putea să aplice noțiunile învățate prin exerciții practice și utile în activitatea proprie.

Cătălin Ionașcu este specialist în content writing și copywriting și fondatorul este uneia din cele mai cunoscute agenții specializată exclusiv în content writing și copywriting din România, Romanian Copywriter. În cadrul cursului le va prezenta participanților cunoștințele teoretice și baza practică pentru a excela în scrierea de conținut, bazate pe experiența sa în urma colaborării cu companii mici și medii din România.

Clujul este un centru creativ de excepție în România și mă bucur să pot împărtăși experiența mea cu profesioniștii de aici. În ediția precedentă m-am întâlnit cu oameni care au o contribuție majoră în creșterea brandurilor locale și sper ca în urma ediției din acest an să putem pune bazele unei comunități locale de copywriteri”, spune Cătălin Ionașcu – trainerul cursului.

Înscrierile pentru cursul de inițiere în copywriting şi content writing din Cluj au început deja și se pot face până pe 15 mai. Numărul de locuri este limitat.

Doritorii își pot rezerva locul la numărul de telefon 0743.183.353, pe email la cursuri@cbmanagement.ro sau direct pe pagina cursului: http://www.cbmanagement.ro/curs/copywriting-si-content-writing-cluj.

Related Posts with Thumbnails
May 3rd, 2018

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*