Day 3 la Untold Festival – Armin Van Buuren a făcut senzație pe Untold Arena

Mulțimea de oameni care a început să vină deja de la ora 17 prevestea parcă ce avea să se întâmple sâmbătă 6 august, în a treia zi de festival. Până și jandarmii și forțele de ordine se așteptau la cea mai mare nebunie din cele patru zile de festival și s-au asigurat că totul va decurge bine. Ziua de sâmbătă a avut un line up foarte bun. Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU și bineînțeles Kristian Nairn au fost cei care au făcut senzație pe scenele festivalului. Kristian Nairn cunoscut pentru unii pentru rolul Hodor din Game Of Thrones a rămas impresionat de publicul de la noi și a răspuns cu răbdare tuturor întrebărilor adresate de reprezentanții presei. W&W au mixat pe scenă înaintea mult așteptatului Armin și au făcut un show foarte bun, la final tot ei au fost cei care au întrebat publicul „Are you ready for Armin Van Buuren?”. Despre Armin nu mai avem ce să spunem pentru că a fost pur și simplu extraordinar. O persoană care a adunat pe Untold Arena atât de mulți oameni, efectiv nu mai era nici un loc, și care a mixat timp de 5 ore continuu interacționând mereu cu publicul, poate fi numit un artist.

Kristian Nairn aka Hodor din Game of Thrones

Kristian Nairn aka Hodor din Game of Thrones

Mai multe despre Armin, părerea lui despre Cluj, Untold Festival în materialul cu declarațiile acestuia.

***

„I EMBRANCE YOU ROMANIA”ARMIN VAN BUUREN – UNTOLD 2016 – DAY THREE!!!

Armin Van Buuren a făcut din nou istorie pe URSUS UNTOLD ARENA! Peste 80.000 de oameni l-au ascultat aproape 5 ore pe regele muzicii trance. Deși era programat să coboare de pe scenă în jurul orei 5 dimineața, Armin Van Buuren și-a încheiat show-ul în fața publicului la ora 7.00, moment în care a îngenunchiat în fața festivalierilor. Armin Van Buuren a îmbrăcat și el tricoul echipei naționale de fotbal a României, inscripționat cu numele său și cu mesajul „UNITED” iar la final când a coborât a dat mâna cu fanii lui.  Armin Van Buuren a explicat în aeroport la plecarea din Cluj și ce a însemnat momentul în care a luat steagul României.

Armin Van Buuren „Artiștii trebuie să promoveze altfel de mesaje mai ales în contextul zilelor noastre. De aceea am și intitulat albumul meu Embrace iar la astfel de festivaluri vezi oameni din întreaga lume care sunt uniți de armonia muzicii.”

La începutul spectacolului de lumini și culoare, Armin Van Buuren a declarat că show-ul de anul trecut a fost unul dintre momentele lui favorite din anul 2015. Și la celelalte scene numărul de participanți a fost mult mai mare decât în primele două zile. Parcul Central a fost invadat de festivalierii care au experimentat rând pe rând toate provocările regatului UNTOLD. În cea de-a treia zi a festivalului pe URSUS UNTOLD ARENA au mai urcat Nneka, Kwabs, Twoloud, trupa care compus imnul UNTOLD 2016 și W&W. Pe celelalte scene au concertat alți peste 30 de artiști printre care Sasha, Damian Lazarus, Grasu XXL, Foreign Beggars, Pendulum, NU și Kristian Nairn. Kristian Nairn a urcat în cea de-a treia seară a festivalului pe scena Stormkeep. Mii de festivalieri au participat la show-ul oferit de Hodor. Acesta s-a arătat extrem de încântat de faptul că participă la UNTOLD și a declarat că festivalul are unul dintre cele mai bune line-up-uri pe care le-a văzut. Cei peste 80.000 de oameni care au călcat tărâmul magic al festivalului, au trăit aseară experiența unică a celui mai așteptat eveniment din România, UNTOLD. Numărul exact de persoane participante la ediția din 2016 va fi comunicat la finele celor patru zile de festival.

Related Posts with Thumbnails
August 7th, 2016

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*